Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Fransız Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-2
K 2-BÖLÜM-1
|
2
|
Fransız Mutfağı II
|
K 1-BÖLÜM-2
K 2-BÖLÜM-1
|
3
|
Türk Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-3
|
4
|
Türk Mutfağı II
|
K 1-BÖLÜM-3
K 2-BÖLÜM-1
|
5
|
Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-4
K 3-BÖLÜM-1,2
|
6
|
Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-4
K 3-BÖLÜM-3,4
|
7
|
Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-4
K 3-BÖLÜM-5
|
8
|
Amerika Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-5
K 2-BÖLÜM-6,7,8
|
9
|
Güney Avrupa Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-6
K 2-BÖLÜM-2,3,4
|
10
|
Kuzey Avrupa Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-7
K 2-BÖLÜM-5
|
11
|
Orta Asya Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-8
K 3-BÖLÜM-7
|
12
|
Orta Doğu Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-9
K 3-BÖLÜM-6
|
13
|
Afrika Mutfağı
|
K 1-BÖLÜM-10
K 3-BÖLÜM-8
|
14
|
Afrika Mutfağı II
|
K 1-BÖLÜM-10
K 3-BÖLÜM-8
|