ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Fransız Mutfağı K 1-BÖLÜM-2 K 2-BÖLÜM-1
    2 Fransız Mutfağı II K 1-BÖLÜM-2 K 2-BÖLÜM-1
    3 Türk Mutfağı K 1-BÖLÜM-3
    4 Türk Mutfağı II K 1-BÖLÜM-3 K 2-BÖLÜM-1
    5 Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı K 1-BÖLÜM-4 K 3-BÖLÜM-1,2
    6 Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı K 1-BÖLÜM-4 K 3-BÖLÜM-3,4
    7 Uzakdoğu ve Avustralya Mutfağı K 1-BÖLÜM-4 K 3-BÖLÜM-5
    8 Amerika Mutfağı K 1-BÖLÜM-5 K 2-BÖLÜM-6,7,8
    9 Güney Avrupa Mutfağı K 1-BÖLÜM-6 K 2-BÖLÜM-2,3,4
    10 Kuzey Avrupa Mutfağı K 1-BÖLÜM-7 K 2-BÖLÜM-5
    11 Orta Asya Mutfağı K 1-BÖLÜM-8 K 3-BÖLÜM-7
    12 Orta Doğu Mutfağı K 1-BÖLÜM-9 K 3-BÖLÜM-6
    13 Afrika Mutfağı K 1-BÖLÜM-10 K 3-BÖLÜM-8
    14 Afrika Mutfağı II K 1-BÖLÜM-10 K 3-BÖLÜM-8
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster