ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Hijyen ve Hijyen ile İlgili Temel Kavramlar K1-BÖLÜM-1
    2 Personel Hijyeni K1-BÖLÜM-2
    3 Gıda Hijyeni K1-BÖLÜM-3
    4 Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler K1-BÖLÜM-4
    5 Gıdalarda Görülen Bozulmalar K1-BÖLÜM-5
    6 Gıda Güvenliği K1-BÖLÜM-6
    7 Gıda Muhafaza Yöntemleri K1-BÖLÜM-7
    8 Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen K1-BÖLÜM-8
    9 Mutfak Hijyeni K1-BÖLÜM-9
    10 Otel İşletmelerinde Hijyen K1-BÖLÜM-10
    11 Temizlik ve Temizlik Maddeleri K1-BÖLÜM-11
    12 Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar K1-BÖLÜM-12
    13 HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) ve ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri) K1-BÖLÜM-13
    14 Genel Değerlendirme ve Kapanış
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster