Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Hijyen ve Hijyen ile İlgili Temel Kavramlar
|
K1-BÖLÜM-1
|
2
|
Personel Hijyeni
|
K1-BÖLÜM-2
|
3
|
Gıda Hijyeni
|
K1-BÖLÜM-3
|
4
|
Gıdalarda Mikrobiyal Gelişmeyi Etkileyen Faktörler
|
K1-BÖLÜM-4
|
5
|
Gıdalarda Görülen Bozulmalar
|
K1-BÖLÜM-5
|
6
|
Gıda Güvenliği
|
K1-BÖLÜM-6
|
7
|
Gıda Muhafaza Yöntemleri
|
K1-BÖLÜM-7
|
8
|
Gıdaların Kabulü ve Üretim Sürecinde Hijyen
|
K1-BÖLÜM-8
|
9
|
Mutfak Hijyeni
|
K1-BÖLÜM-9
|
10
|
Otel İşletmelerinde Hijyen
|
K1-BÖLÜM-10
|
11
|
Temizlik ve Temizlik Maddeleri
|
K1-BÖLÜM-11
|
12
|
Dezenfeksiyon ve Dezenfektanlar
|
K1-BÖLÜM-12
|
13
|
HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) ve ISO 22000 (Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri)
|
K1-BÖLÜM-13
|
14
|
Genel Değerlendirme ve Kapanış
|
|