Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması -1
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
2
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 2
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
3
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması- 3
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
4
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 4
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
5
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 5
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
6
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 6
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
7
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 7
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
8
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 8
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
9
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 9
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
10
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 10
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
11
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 11
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
12
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 12
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
13
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis tekniklerinin gözlemlenmesi, incelenmesi ve uygulanması - 13
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|
14
|
Rezervasyon, kayıt, üretim ve servis teknikleri ile ilgili haftalık raporlardan hareketle staj dosyasının tamamlanması
|
K1 - BÖLÜM - 1-4
|