CANKIRI KARATEKIN UNIVERSITY Bologna Information System

• Course Information
  • Course Title Code Semester Laboratory+Practice (Hour) Pool Type ECTS
    Alternative Tourism Movements REH407 FALL 3+0 C 4
    Learning Outcomes
    1-Explains the scope and characteristics of alternative tourism.
    2-Explains the characteristics of community-based tourism.
    3-Classifies faith tourism.
    Prerequisites There is not prerequisite for this course.
    Language of Instruction Turkish
    Responsible Assoc. Prof. Dr. Ayhan DAĞDEVİREN
    Instructors -
    Assistants Teaching staff of the department
    Resources R1. Katlav, E. Ö. (2019). Alternatif Turizm Kavramı ve Kapsamı. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (4-21 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Çamlıca, K. Ş. (2019). Kültür Temelli Alternatif Turizm Türleri. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (22-43 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Çetinkaya, N. (2019). Sağlık Turizmi. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (44-69 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Akdemir, N. (2019). Doğa Temelli Alternatif Turizm Türleri. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (70-91 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Çetinkaya, N. (2019). Spor Turizmi. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (92-112 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Şahin Perçin, N. (2019). Gastronomi Turizmi. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (113-133 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Çoban, Ö. (2019). Etkinlik Turizmi. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (134-156 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Akkuş, Ç. (2019). Toplum Temelli Turizm. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (157-176 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Akkuş, G. (2019). Gönüllü Turizm. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (177-193 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Dedeoğlu, B. B. (2019). İnanç Turizmi. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (194-212 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Dursun, M. (2019). Yavaş Turizm. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (213-235 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Bayraktar, Y. (2019). Kumar Turizmi. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (236-253 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Akdemir, N. ( (2019). Kent Turizmi. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (254-274 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum. Eren, D. (2019). Alternatif Turizmde Yeni Eğilimler. Ş. Aydın (ed.), Alternatif Turizm (275-296 s.). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum.
    Supplementary Book -
    Goals The aim of this course is to give students with information about various alternative tourism types.
    Content The content of the course includes alternative tourism concept and scope, culture-based alternative tourism types, health tourism, nature based alternative tourism types, sports tourism, gastronomy tourism, event tourism, community based tourism, volunteer tourism, faith tourism, slow tourism, gambling tourism, urban tourism, new trends in alternative tourism.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster