ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Geçmişten günümüze Türk beslenme kültürü
    2 Türk mutfağında kullanılan malzemeler
    3 Türk mutfağında çorbalar
    4 Türk mutfağında etler, tavuklar ve ördekler
    5 Türk mutfağında hamur işleri, börekler, dolmalar
    6 Türk mutfağında tatlılar ve şerbetler
    7 Türk mutfağında balıklar ve mezeler
    8 Marmara bölgesi yemekleri
    9 Ege bölgesi yemekleri
    10 İç Anadolu bölgesi yemekleri
    11 Akdeniz bölgesi yemekleri
    12 Doğu Anadolu bölgesi yemekleri
    13 Güneydoğu Anadolu bölgesi yemekleri
    14 Karadeniz bölgesi yemekleri
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster