Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Geçmişten günümüze Türk beslenme kültürü
|
|
2
|
Türk mutfağında kullanılan malzemeler
|
|
3
|
Türk mutfağında çorbalar
|
|
4
|
Türk mutfağında etler, tavuklar ve ördekler
|
|
5
|
Türk mutfağında hamur işleri, börekler, dolmalar
|
|
6
|
Türk mutfağında tatlılar ve şerbetler
|
|
7
|
Türk mutfağında balıklar ve mezeler
|
|
8
|
Marmara bölgesi yemekleri
|
|
9
|
Ege bölgesi yemekleri
|
|
10
|
İç Anadolu bölgesi yemekleri
|
|
11
|
Akdeniz bölgesi yemekleri
|
|
12
|
Doğu Anadolu bölgesi yemekleri
|
|
13
|
Güneydoğu Anadolu bölgesi yemekleri
|
|
14
|
Karadeniz bölgesi yemekleri
|
|