ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi K1-BÖLÜM-1
    2 Orta Asya, Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü -I K1-BÖLÜM-2
    3 Orta Asya, Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü-II K1-BÖLÜM-2
    4 Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü-I K1-BÖLÜM-3
    5 Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü-II K1-BÖLÜM-3
    6 Cumhuriyet Döneminde Türk Mutfak Kültürü-I K1-BÖLÜM-4
    7 Cumhuriyet Döneminde Türk Mutfak Kültürü-II K1-BÖLÜM-4
    8 Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü K1-BÖLÜM-5
    9 Türk Mutfak Kültürü ile Diğer Mutfakların Etkileşimi-I K1-BÖLÜM-6
    10 Türk Mutfak Kültürü ile Diğer Mutfakların Etkileşimi-II K1-BÖLÜM-6
    11 Türk Mutfak Kütürü Bağlamında Geleneksel Mekanlar-I K1-BÖLÜM-7
    12 Türk Mutfak Kültürü Bağlamında Geleneksel Mekanlar-II K1-BÖLÜM-7
    13 Yiyecek ve İçecekler ve Türk Mutfağından Yemek Örnekleri-I K1-BÖLÜM-8
    14 Yiyecek ve İçecekler ve Türk Mutfağından Yemek Örnekleri-II K1-BÖLÜM-8
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster