Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Türk Mutfağının Tarihsel Gelişimi
|
K1-BÖLÜM-1
|
2
|
Orta Asya, Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü -I
|
K1-BÖLÜM-2
|
3
|
Orta Asya, Selçuklu ve Beylikler Dönemi Türk Mutfak Kültürü-II
|
K1-BÖLÜM-2
|
4
|
Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü-I
|
K1-BÖLÜM-3
|
5
|
Osmanlı Dönemi Türk Mutfak Kültürü-II
|
K1-BÖLÜM-3
|
6
|
Cumhuriyet Döneminde Türk Mutfak Kültürü-I
|
K1-BÖLÜM-4
|
7
|
Cumhuriyet Döneminde Türk Mutfak Kültürü-II
|
K1-BÖLÜM-4
|
8
|
Bölgelere Göre Türk Mutfak Kültürü
|
K1-BÖLÜM-5
|
9
|
Türk Mutfak Kültürü ile Diğer Mutfakların Etkileşimi-I
|
K1-BÖLÜM-6
|
10
|
Türk Mutfak Kültürü ile Diğer Mutfakların Etkileşimi-II
|
K1-BÖLÜM-6
|
11
|
Türk Mutfak Kütürü Bağlamında Geleneksel Mekanlar-I
|
K1-BÖLÜM-7
|
12
|
Türk Mutfak Kültürü Bağlamında Geleneksel Mekanlar-II
|
K1-BÖLÜM-7
|
13
|
Yiyecek ve İçecekler ve Türk Mutfağından Yemek Örnekleri-I
|
K1-BÖLÜM-8
|
14
|
Yiyecek ve İçecekler ve Türk Mutfağından Yemek Örnekleri-II
|
K1-BÖLÜM-8
|