|
Kaynaklar
|
K1.
Doğaner, M. S. (t.y.). Turizm Coğrafyası. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, İstanbul.
K2-BÖLÜM-2
Yılmaz, A. (2016). Turizm Coğrafyası. G. Aktaş (Ed.), Coğrafya ve Turizm (s. 38-73). Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir.
K2-BÖLÜM-5
Gökçe, N. (2016). Turizm Coğrafyası. G. Aktaş (Ed.), Avrupa?da Turizm (s. 142-167). Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir.
K2-BÖLÜM-6
Gökçe, N. (2016). Turizm Coğrafyası. G. Aktaş (Ed.), Amerika?da Turizm (s. 224-249). Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir.
K2-BÖLÜM-7
Kaya, E. (2016). Turizm Coğrafyası. G. Aktaş (Ed.), Asya-Pasifik Bölgesinde Turizm (s.198-223). Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir.
K2-BÖLÜM-8
Kaya, E. (2016). Turizm Coğrafyası. G. Aktaş (Ed.), Afrika ve Ortadoğu?da Turizm (s. 224-249). Anadolu Üniversitesi Yayını, Eskişehir.
K3.
Ertin, G. (t.y. ). Dünya Bölgeleri: Afrika. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, İstanbul.
K4.
Timor, A. N. (t.y.). Dünya Bölgeleri: Orta Doğu. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, İstanbul.
K5.
Doldur, H. (t.y.). Dünya Bölgeleri: Kuzey Amerika. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, İstanbul.
K6-BÖLÜM-8.
Özgüç, N. (2016). Turizm Coğrafyası. S. Koday (Ed.), Dünya Turizminin Bölgesel Kalıbı: Avrupa (s. 151-178). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum.
K6-BÖLÜM-9.
Özgüç, N. (2016). Turizm Coğrafyası. S. Koday (Ed.), Dünya Turizminin Bölgesel Kalıbı: Asya-Pasifik (s. 179-205). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum.
K6-BÖLÜM-10.
Özgüç, N. (2016). Turizm Coğrafyası. S. Koday (Ed.), Dünya Turizminin Bölgesel Kalıbı: Amerikalar (s. 206-229). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum.
K6-BÖLÜM-14.
Zaman, S. (2016). Turizm Coğrafyası. A. Çavuş (Ed.), Türkiye Turizm Coğrafyası (s. 279-299). Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yayını, Erzurum.
K7.
Boniface, B., & Cooper, C. (2009). Worldwide Destinations: The Geography of Travel and Tourism (Fifth Edition). Slovenia, Elsevier.
K8.
Doldur, H. (t.y.). Dünya Bölgeleri: Avrupa. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi, İstanbul.
|