ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Seramiğin ve camın tanımı. Tarihsel gelişimi. Seramik ürünlerin sınıflandırılması Araştırma
    2 Seramik ve cam ham maddeleri Araştırma
    3 Hammadde hazırlama yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    4 Cam üretim kademeleri : Harman ve harman hazırlanması, fırınlar ve ergitme, Camın şekillendirmesi ve tavlama Araştırma
    5 Camdaki fiziksel ve kimyasal özellikler , cam hataları ve kalite kontrol Araştırma
    6 Çamur hazırlama yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    7 Çamur hazırlama yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    8 Şekillendirme yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    9 Şekillendirme yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    10 Kurutma yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    11 Kurutma yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    12 Pişirme yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    13 Pişirme yöntemleri ve kontrolleri Araştırma
    14 Son ürün üzerinde yapılan testler Araştırma
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster