Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Alçı şekillendirmede, kullanılan araç ve gereçlerinin kullanımı ve tanıtımı
|
K1-Alçı Harç Hazırlama-Bölüm 1
|
2
|
Başlangıç konusu olarak Model ve kalıp almada, yardımcı birimlerin öğretilmesi ve tatbiki
|
K1-Modelin Şekil Analizi-Bölüm 1
|
3
|
Yardımcı birimlerin öğretilmesi ve tatbiki (Pah Pim v.b.) Belirlenen Ölçüdeki Alçı üzerinde çalışma
|
K1-Model Döküm Prensibi-Bölüm 2
|
4
|
Belirlenen Ölçüdeki Alçı üzerinde çalışma
|
K2-Su-Alçı Karışımının Doğru Hazırlanması İçin Gerekli Koşullar-Bölüm 2
|
5
|
Ele Alınacak Konuyla İlgili , Araştırmalarının Yapılması, Tasarımların Değerlendirilmesi ve Onaylanması
|
K2-Alçı Model Şekillendirme Teknikleri-Bölüm-8
|
6
|
Model ve Kalıp Yapımı -I
|
Uygulama I
|
7
|
Model ve Kalıp Yapımı-II
|
Uygulama II
|
8
|
Kalıp Yapımı-I
|
Uygulama III
|
9
|
Kalıp yapımı-II
|
Uygulama IV
|
10
|
Kalıp Yapımı-III
|
Uygulama V
|
11
|
Kalıp Yapımı-IV
|
Uygulama VI
|
12
|
Döküm, rötuş yöntemleri ve uygulama
|
K1-Kalıpları Döküme Hazırlama-Bölüm-2
|
13
|
Bisküvi pişirimi ve Sır Pişirimi
|
K2- Yarı Mamul Ürünlerin Kurutma Kabinlerine Taşınması
|
14
|
Montaj ve Sunum Çalışması
|
Sunum ve sınav
|