ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Alçı şekillendirmede, kullanılan araç ve gereçlerinin kullanımı ve tanıtımı K1-Alçı Harç Hazırlama-Bölüm 1
    2 Başlangıç konusu olarak Model ve kalıp almada, yardımcı birimlerin öğretilmesi ve tatbiki K1-Modelin Şekil Analizi-Bölüm 1
    3 Yardımcı birimlerin öğretilmesi ve tatbiki (Pah Pim v.b.) Belirlenen Ölçüdeki Alçı üzerinde çalışma K1-Model Döküm Prensibi-Bölüm 2
    4 Belirlenen Ölçüdeki Alçı üzerinde çalışma K2-Su-Alçı Karışımının Doğru Hazırlanması İçin Gerekli Koşullar-Bölüm 2
    5 Ele Alınacak Konuyla İlgili , Araştırmalarının Yapılması, Tasarımların Değerlendirilmesi ve Onaylanması K2-Alçı Model Şekillendirme Teknikleri-Bölüm-8
    6 Model ve Kalıp Yapımı -I Uygulama I
    7 Model ve Kalıp Yapımı-II Uygulama II
    8 Kalıp Yapımı-I Uygulama III
    9 Kalıp yapımı-II Uygulama IV
    10 Kalıp Yapımı-III Uygulama V
    11 Kalıp Yapımı-IV Uygulama VI
    12 Döküm, rötuş yöntemleri ve uygulama K1-Kalıpları Döküme Hazırlama-Bölüm-2
    13 Bisküvi pişirimi ve Sır Pişirimi K2- Yarı Mamul Ürünlerin Kurutma Kabinlerine Taşınması
    14 Montaj ve Sunum Çalışması Sunum ve sınav
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster