ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Temel Kavramlar, Terimler ve Tarifler / Genel Şartlar Araştırma
    2 Planlama / Risk Değerlendirme / Yasal Şartlar ve Diğer Gereklilikler / Hedefler ve Yönetim Programlan Araştırma
    3 Uygulama / Yapı ve Sorumluluklar / Eğitim, Bilinçlendirme ve Yetkinlik / Danışma ve İletişim / Dokümantasyon Araştırma
    4 Operasyon Kontrol / Acil Durumlara Hazırlık Araştırma
    5 Kontrol ve Düzeltici Faaliyetler / Kazalar - Olaylar ve Uygunsuzluklar Araştırma
    6 İSG Politikası / Düzeltici -Önleyici Faaliyetler Araştırma
    7 Kayıtlar ve Kayıt Yönetimi / Tetkik ve Yönetimin Gözden Geçirmesi Araştırma
    8 Kayıtlar ve Kayıt Yönetimi / Tetkik ve Yönetimin Gözden Geçirmesi Araştırma
    9 OSHAS 18001 / ISO9001:2000 Kalite Yönetim /Toplam Kalite Yönetimi ilişkisi Araştırma
    10 Yasal Şartlar ve Diğer Gereklilikler / Hedefler ve Yönetim Programları / Uygulama / Yapı ve Sorumluluklar / Eğitim, Bilinçlendirme ve Yetkinlik Araştırma
    11 Operasyon Kontrol / Acil Durumlara Hazırlık ve Tepki / Kontrol ve Düzeltici Faaliyetler Araştırma
    12 Performans Ölçümü ve İzleme / Kazalar - Olaylar ve Uygunsuzluklar Araştırma
    13 Sonuçlar ve Bilgisayar Ortamında Değerlendirme ve İstatistiki Sonuçların Oluşturulması Araştırma
    14 İş Kollarına Bağlı Olarak İş Yerlerinin İSG Değerlendirmesinin Yapılması Araştırma
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster