Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Dersin tanımı; giriş, amaç ve öğrenim hedefleri
|
K1-Genel Giriş
|
2
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 1.
|
K1-Bölüm-26
|
3
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 2.
|
K2-Bölüm-7
|
4
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 3.
|
K2-Bölüm-18-19
|
5
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 4.
|
K1-Bölüm-1
|
6
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 5.
|
K1-Bölüm-1
|
7
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 6.
|
K1-Bölüm-11
|
8
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 7.
|
K5-Bölüm-1
|
9
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 8.
|
K5-Bölüm-12
|
10
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 9.
|
K4-Bölüm-22
|
11
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 10.
|
K1-Bölüm-4
|
12
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 11.
|
K1-Bölüm-2
|
13
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 12.
|
K3-Bölüm-25
|
14
|
İlgili sağlık kurum ve kuruluşlarının birimleri, diğer uygulama alanları ve sahada eğitim 13.
|
K1-Bölüm-2
|