Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı I
|
K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
|
2
|
Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı II
|
K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
|
3
|
Görsel tasarım öğeleri ve ilkeleri, öğretim teknolojileri yoluyla iki ve üç boyutlu materyaller geliştirilmesinin planlanması
|
K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
|
4
|
Öğretmenlerin araç-gereç seçimini etkileyen faktörler
|
K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
|
5
|
Öğretim gereçlerinin geliştirilmesi(kavram ve zihin haritaları, çalışma yaprakları, etkinlik tasarlama, tepegöz saydamları, slaytlar, görsel medya (VCD, DVD) gereçleri, bilgisayar temelli gereçler)
|
K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
|
6
|
Eğitim yazılımlarının incelenmesi, çeşitli nitelikteki öğretim gereçlerinin değerlendirilmesine yönelik teorik bilgiler
|
K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
|
7
|
Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı I
|
K1 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
|
8
|
Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı II
|
K1 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
|
9
|
Eğitimde internetin kullanılması ve uzaktan eğitimin yararları
|
K1 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
|
10
|
Öğrenciler tarafından tepegöz saydamlarının hazırlanması ve sunulması I
|
K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
|
11
|
Öğrenciler tarafından tepegöz saydamlarının hazırlanması ve sunulması II
|
K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
|
12
|
Çalışma yaprakları, iki boyutlu ve üç boyutlu öğretme-öğrenme materyallerinin hazırlanması ve sunulması I
|
K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
|
13
|
Çalışma yaprakları, iki boyutlu ve üç boyutlu öğretme-öğrenme materyallerinin hazırlanması ve sunulması II
|
K1 Bölüm 5, YK1 Bölüm 5.
|
14
|
Bilgisayar destekli ders materyallerinin (power-point, movie-maker vb.) hazırlanması ve sınıfta sunulması
|
K1 Bölüm 5, YK1 Bölüm 5.
|