ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı I K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
    2 Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı II K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
    3 Görsel tasarım öğeleri ve ilkeleri, öğretim teknolojileri yoluyla iki ve üç boyutlu materyaller geliştirilmesinin planlanması K1 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
    4 Öğretmenlerin araç-gereç seçimini etkileyen faktörler K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
    5 Öğretim gereçlerinin geliştirilmesi(kavram ve zihin haritaları, çalışma yaprakları, etkinlik tasarlama, tepegöz saydamları, slaytlar, görsel medya (VCD, DVD) gereçleri, bilgisayar temelli gereçler) K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
    6 Eğitim yazılımlarının incelenmesi, çeşitli nitelikteki öğretim gereçlerinin değerlendirilmesine yönelik teorik bilgiler K1 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
    7 Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı I K1 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
    8 Çeşitli öğretim teknolojilerinin özellikleri, öğretim teknolojilerinin öğretim sürecindeki yeri ve kullanımı II K1 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
    9 Eğitimde internetin kullanılması ve uzaktan eğitimin yararları K1 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
    10 Öğrenciler tarafından tepegöz saydamlarının hazırlanması ve sunulması I K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
    11 Öğrenciler tarafından tepegöz saydamlarının hazırlanması ve sunulması II K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
    12 Çalışma yaprakları, iki boyutlu ve üç boyutlu öğretme-öğrenme materyallerinin hazırlanması ve sunulması I K1 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
    13 Çalışma yaprakları, iki boyutlu ve üç boyutlu öğretme-öğrenme materyallerinin hazırlanması ve sunulması II K1 Bölüm 5, YK1 Bölüm 5.
    14 Bilgisayar destekli ders materyallerinin (power-point, movie-maker vb.) hazırlanması ve sınıfta sunulması K1 Bölüm 5, YK1 Bölüm 5.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster