ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Planlama K1 Bölüm 1, K2 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
    2 Her hafta hazırlanan plan ya da plandaki bazı etkinlikleri uygulama I K1 Bölüm 1, K2 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
    3 Her hafta hazırlanan plan ya da plandaki bazı etkinlikleri uygulama II K1 Bölüm 1, K2 Bölüm 1, YK1 Bölüm 1.
    4 Her hafta hazırlanan plan ya da plandaki bazı etkinlikleri uygulama III K1 Bölüm 2, K2 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
    5 Her hafta hazırlanan plan ya da plandaki bazı etkinlikleri uygulama IV K1 Bölüm 2, K2 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
    6 Her hafta hazırlanan plan ya da plandaki bazı etkinlikleri uygulama V K1 Bölüm 2, K2 Bölüm 2, YK1 Bölüm 2.
    7 Her hafta hazırlanan plan ya da plandaki bazı etkinlikleri uygulama VI K1 Bölüm 3, K2 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
    8 Yapılan uygulamanın okuldaki öğretmen, öğretim elemanı tarafından değerlendirilmesi sonucu eksiklerini tespit edilmesi ve düzeltmelerin yapılması I K1 Bölüm 3, K2 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
    9 Yapılan uygulamanın okuldaki öğretmen, öğretim elemanı tarafından değerlendirilmesi sonucu eksiklerini tespit edilmesi ve düzeltmelerin yapılması II K1 Bölüm 3, K2 Bölüm 3, YK1 Bölüm 3.
    10 Yapılan uygulamanın okuldaki öğretmen, öğretim elemanı tarafından değerlendirilmesi sonucu eksiklerini tespit edilmesi ve düzeltmelerin yapılması III K1 Bölüm 4, K2 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
    11 Yapılan uygulamanın okuldaki öğretmen, öğretim elemanı tarafından değerlendirilmesi sonucu eksiklerini tespit edilmesi ve düzeltmelerin yapılması IV K1 Bölüm 4, K2 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
    12 Düzeltmelerin yapılması ve tekrar uygulama yapılması I K1 Bölüm 4, K2 Bölüm 4, YK1 Bölüm 4.
    13 Düzeltmelerin yapılması ve tekrar uygulama yapılması II K1 Bölüm 5, K2 Bölüm 5, YK1 Bölüm 5.
    14 Düzeltmelerin yapılması ve tekrar uygulama yapılması III K1 Bölüm 5, K2 Bölüm 5, YK1 Bölüm 5.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster