Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Su kalitesinin belirlenmesi ve ilgili standartlar
|
K:1 K:2 K:3
|
2
|
Su kaynaklarının fiziksel özellikleri ve bunların ölçüm yöntemleri
|
K:1 K:2 K:3
|
3
|
Su kaynaklarının kimyasal özellikleri ve bunların ölçüm yöntemleri
|
K:1 K:2 K:3
|
4
|
Su kaynaklarının biyolojik özellikleri ve bunların ölçüm yöntemleri
|
K:1 K:2 K:3
|
5
|
Su kalitesinin ekolojik değerlendirme sistemleri ile belirlenmesi
|
K:1 K:2 K:3
|
6
|
Su kalitesinin belirlenmesinde indikatör türler
|
K:1 K:2 K:3
|
7
|
Flora ve fauna envanter ve izleme çalışmaları ile su kalitesinin belirlenmesi
|
K:1 K:2 K:3
|
8
|
Su kalitesinin belirlenmesinde modelleme çalışmalarının rolü
|
K:1 K:2 K:3
|
9
|
Su kirliliği ve nedenleri
|
K:1 K:2 K:3
|
10
|
Su kirliliğinin insan ve çevre üzerindeki etkileri
|
K:1 K:2 K:3
|
11
|
Su kirliliğinin insan ve çevre üzerindeki etkileri (devam)
|
K:1 K:2 K:3
|
12
|
Ormanlar başta olmak üzere bitki örtüsünün su üretimi ve kalitesi açısından önemi
|
K:1 K:2 K:3
|
13
|
Sucul ekosistem restorasyon metotları
|
K:1 K:2 K:3
|
14
|
Su kalitesi izleme programları ile ilgili örnek çalışmalar
|
K:1 K:2 K:3
|