Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ünite-1 Ormancılık üretim çalışmaları ile ilgili tanımlar ve kavramlar.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 1 başlıklı bölümün okunması
|
2
|
Ünite-1 Ormancılık üretim çalışmalarında planlamanın önemi ve planlama ihtiyacı.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 1 başlıklı bölümün okunması
|
3
|
Ünite-2 Ormancılıkta geçmişten günümüze yapılmış olan planlama çalışmaları.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 2 başlıklı bölümün okunması
|
4
|
Ünite-2 Başarılı planlama çalışmaları için asgari şartlar.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 2 başlıklı bölümün okunması
|
5
|
Ünite-3 Üikemizde yapılan çalışmaların değerlendirilmesi.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 3 başlıklı bölümün okunması
|
6
|
Ünite-3 Dünyada yapılan çalışmaların değerlendirilmesi.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 3 başlıklı bölümün okunması
|
7
|
Ünite-4 Ham veriyi anlamlı ve kullanışlı bilgiye dönüştüren teoriler, metodolojiler, süreçler ve teknolojiler ile ilgili kavramlar.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 4 başlıklı bölümün okunması
|
8
|
Ünite-4 Ormancılık üretim çalışmalarının planlanmasında karar destek sistemi temelinde
iş zekâsının tanıtılması.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 4 başlıklı bölümün okunması
|
9
|
Ünite-5 Nesne tabanlı programlama dili ile hazırlanmış Üret-KEN yazılımının tanıtımı.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 5 başlıklı bölümün okunması
|
10
|
Ünite-5 Üret-KEN yazılımına ait ara yüzler ve işlevlerin tanıtımı.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 5 başlıklı bölümün okunması
|
11
|
Ünite- 6 Üretim çalışmalarını etkileyen değişkenlerin tanımı ve programa aktarılması.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 6 başlıklı bölümün okunması
|
12
|
Ünite-6 CBS destekli analizlerden elde edilen bulguların programa girilmesi.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 6 başlıklı bölümün okunması
|
13
|
Ünite-7 Sorgu yapma, raporlama ve alternatif planların değerlendirilmesi.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 7 başlıklı bölümün okunması
|
14
|
Ünite-7 Alternatif üretim planlarının programda denetlenmesi ve karar verme süreci.
|
Ders kitabı ve yardımcı döküman kullanılarak hazırlanmış ders notunda Ünite 7 başlıklı bölümün okunması
|