ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bitki besin elementlerinin önemi, tarihi gelişimi ve sınıflandırılması. K1 den bölüm 1 okunmalıdır. K2 den bölüm 1 okunmalıdır.
    2 Türkiye`de ve dünyada gübre üretimi, tüketimi ve depolanması. K1 den bölüm 2 okunmalıdır. K2 den bölüm 4 okunmalıdır.
    3 Tarımsal üretimde besin elementlerinin önemi. K1 den bölüm 3 okunmalıdır.
    4 Organik gübreler. K1 den bölüm 4 okunmalıdır. K2 den bölüm 2 okunmalıdır.
    5 Kimyasal gübreler, genel özellikleri. Azotlu gübreler. K1 den bölüm 5 okunmalıdır. K2 den bölüm 3.1 ve 3.2 okunmalıdır.
    6 Fosforlu gübreler. K1 den bölüm 6 okunmalıdır. K2 den bölüm 3.3 okunmalıdır.
    7 Potasyumlu, Kalsiyumlu, magnezyumlu ve kükürtlü gübreler. K1 den bölüm 7 okunmalıdır. K2 den bölüm 3.4 ve 3.5 okunmalıdır.
    8 Kimyasal gübrelerin toprakta tepkimeleri. K1 den bölüm 8 okunmalıdır. K2 den bölüm 5.1, 5.2 ve 5.3 okunmalıdır.
    9 Kimyasal gübrelerin toprakta uygulama yöntemleri ve zamanı K1 den bölüm 9 okunmalıdır. K2 den bölüm 6 okunmalıdır.
    10 Gübreleme ve toprak ilişkisi K1 den bölüm 10 okunmalıdır. K2 den bölüm 5 okunmalıdır.
    11 Gübreleme ve toprak ilişkisi K1 den bölüm 11 okunmalıdır.
    12 Gübreleme ve iklim K1 den bölüm 12 okunmalıdır.
    13 Gübre gereksinimlerinin belirlenmesi. Bahçe ve tarla bitkilerinin gübrelenmesi K1 den bölüm 13 okunmalıdır. K2 den bölüm 8 ve 9 okunmalıdır.
    14 Organik tarımda gübreleme. K1 den bölüm 14 okunmalıdır. K2 den bölüm 10 okunmalıdır.
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster