ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sütün toplanması ve fabrikaya kabulü K1. BÖLÜM 1
    2 Isı değiştiriciler K1. BÖLÜM 2
    3 Separatörler ve sütün ayarlanması K1. BÖLÜM 3
    4 Homojenizatörler K1. BÖLÜM 4
    5 Membran Teknolojisi K1. BÖLÜM 5
    6 Evaporatörler K1. BÖLÜM 6
    7 Deaerotörler K1. BÖLÜM 7
    8 Borular, pompalar, valfler, bağlantı elemanları ve tanklar K1. BÖLÜM 8
    9 Otomasyon K1. BÖLÜM 9
    10 Bir proses hattı tasarlama K1. BÖLÜM 10
    11 Proses akım şemaları (içme sütü) K1. BÖLÜM 11
    12 Proses akım şemaları (fermente süt ürünleri) K1. BÖLÜM 12
    13 Proses akım şemaları (peynirler) K1. BÖLÜM 13
    14 Süt işleme ekipmanlarının temizliği K1. BÖLÜM 14
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster