ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıdaların boyut, şekil, hacim özellikleri K1 Sayfa 1-20
    2 Gıdaların yoğunluk ve özgül ağırlık özellikleri, yoğunluk tipleri, porozite K1 Sayfa 20-33
    3 Yüzey gerilimi, ara yüzey gerilimi, yüzey aktif maddeler K1 Sayfa 229-238 K2 Sayfa 125-176
    4 Emülsiyon sistemlerin temelleri K2 Sayfa 1-26
    5 Emülsiyon oluşumu ve stabilitesi K2 Sayfa 245 - K2 Bölüm 7
    6 Gıda emülsiyonlarına örnekler, tekstür ve aroma özellikleri K2 Bölüm 12
    7 Newtonian ve Newtonian olmayan gıdalar K1 Sayfa 40-50
    8 Gıdaların termal özelliklerine giriş, termal iletkenlik K1 Sayfa 107-138
    9 Özgül ısı, entalpi ve gizli ısı K1 Sayfa 139-151
    10 Gıdaların tekstürel özellikleri K1 Sayfa 90-100
    11 Gıdaların renk özellikleri, renk ölçüm metodları K1 Sayfa 162-172
    12 Gıdaların dielektrik özellikleri K1 Sayfa 173-189
    13 Gıdaların su aktivitesi K1 Sayfa 205-212
    14 Gıdaların sorpsiyon izotermleri K1 Sayfa 213-224
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster