Kaynaklar
|
1. Sikorski, Z.E. 1990. Seafood: Resources, Nutritional Composition, and Preservation.
CRC Pres. Florida. P. 248.
2. Huss, H.H. 1995. Quality and Quality Changes in Fresh Fish. FAO Fisheries Technical
Paper. No.348. Roma, FAO. P. 195.
3. Hall, G.M. 1992. Fish Processing Technology. Blackie Academic and Professional. P.
309.
4. Huss, H.H. 1995. Assurance of Seafood Quality. FAO Fisheries Technical Paper. No.
334. Roma, FAO. P. 169.
5. Göğüş, A. K., Kolsarıcı, N. 1992. Su Ürünleri Teknolojisi. A. Ü. Ziraat Fak.Yay. 1243,
Ders Kitabı 358. Ankara. 261 s.
6. Varlık, C., Erkan, N., Özden, Ö., Mol, S., Baygar,v T. 2004. Su Ürünleri İşleme
Teknolojisi, İstanbul Üniv. Yayın no 4465, Su Ürünleri Fak. No :7, İstanbul, 491s.
|