ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda endüstrisi atıklarının genel tanıtımı K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    2 Entegre kırmızı et üretim tesisi atıkları ve bileşimleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    3 Entegre kırmızı et üretim tesisi atıklarının değerlendirilme yöntemleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    4 Entegre kırmızı et üretim tesisi atıklarının değerlendirilme yöntemleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    5 Entegre kırmızı et üretim tesisi Atık suları ve geri kazanımı K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    6 Entegre beyaz et üretim tesisi atıkları ve bileşimleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    7 Entegre beyaz et üretim tesisi atıklarının değerlendirilme yöntemleri 1 K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    8 Entegre beyaz et üretim tesisi atıklarının değerlendirilme yöntemleri 2 K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    9 Entegre beyaz et üretim tesisi Atık suları ve geri kazanımı K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    10 Su ürünleri işleme tesisleri atıkları ve kimyasal bileşimleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    11 Su ürünleri işleme tesisleri atıkları ve değerlendirilme yöntemleri K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    12 Modern atık işleme tesislerinin tanıtılması K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    13 Modern atık işleme tesislerinin tanıtılması-devam K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    14 Modern atık işleme tesislerinin tanıtılması ve ülkemize uygulanabilirliği K 1. İlgili bölüm K 2. İlgili bölüm K 3. İlgili bölüm K 4. İlgili bölüm K 5. İlgili bölüm Y K 1. İlgili bölüm
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster