ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Korunan alan, rehabilitasyon alanı, zoopark, hayvanat bahçesi, milli park, biyosfer rezerv alanı, yönetim planlaması İle İlgili Temel Kavramlar, Teoriler Ve Tarihsel Gelişim K1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    2 Korunan Alan Tipleri K1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    3 Sistematik Koruma Planlaması K1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    4 Önemli Doğa Alanı Yaklaşımı K1 ve YK1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    5 Korunan Alanların Tasarlanması Ve Kurulması K1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    6 Koruma Alanlarının Yönetilmesi K1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    7 Korunan Alanlarda Boşluk Analizi K1 ve YK2 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    8 Planlama kavramı ve tipleri K1 ve K2 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    9 Yönetim Planlaması Aşamaları ve Mevzuatı K1 ve K2 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    10 Yönetim Planlamasında Uluslararası Boyut K1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    11 Yönetim Planlarına Biyolojik Çeşitliliğin Entegrasyonu K1, YK2 ve YK3 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    12 Halkın Katılımı K1 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    13 Yönetim Planlaması Uygulamaları - Vaka İncelemeleri K1, K2, YK2 ve YK3 içerisinde ilgili bölümün okunarak özet çıkartılması
    14 - -
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster