Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Meyvelerde görülen fungal hastalıkların verim ve kalite kaybı açısından ekonomik değerlendirmesi
|
|
2
|
Hastalık yapıcı fungal organizmaların genel özellikleri
|
|
3
|
Fungal organizmaların hastalık mekanizmaları
|
|
4
|
Yumuşak çekirdekli meyve fungal hastalıkların tanımı biyolojisi, yaygınlığı
|
|
5
|
Yumuşak çekirdekli meyve fungal hastalıklarla mücadele yöntemleri
|
|
6
|
Sert Çekirdekli meyve fungal hastalıkların tanımı biyolojisi, yaygınlığı
|
|
7
|
Sert Çekirdekli meyve fungal hastalıklarla mücadele yöntemleri
|
|
8
|
Sert kabuklu meyve fungal hastalıkların tanımı biyolojisi, yaygınlığı I
|
|
9
|
Sert kabuklu meyve fungal hastalıkların tanımı biyolojisi, yaygınlığı II
|
|
10
|
Sert kabuklu meyve fungal hastalıklarla mücadele yöntemleri
|
|
11
|
Subtropikal meyve fungal hastalıkların tanımı biyolojisi, yaygınlığı
|
|
12
|
Subtropikal meyve fungal hastalıklarla mücadele yöntemleri
|
|
13
|
Tropikal meyve fungal hastalıkların tanımı biyolojisi, yaygınlığı
|
|
14
|
Tropikal meyve fungal hastalıklarla mücadele yöntemleri
|
|