ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sütün bileşimi K1. 1. Bölüm sayfa1-42
    2 Süt proteinleri-kazein miseli K1. 3-4. Bölüm sayfa 87-160
    3 Süt proteinleri-serum proteinleri K1. 6. Bölüm sayfa 211-273
    4 Süt proteinlerinin besinsel değeri K1. 12. Bölüm sayfa 515-538
    5 Süt enzimleri K1. 11. Bölüm sayfa 337-385
    6 Laktoz K3. 1. Bölüm sayfa 1-18
    7 Süt lipidlerinin yapısı ve bileşimi K2. 1. Bölüm sayfa 1-42
    8 Süt yağı-yağ asitlerinin orijini K2. 2. Bölüm sayfa 43-92
    9 Süt yağ globüllerinin fizikokimyası K2. 5. Bölüm sayfa 173-212
    10 Süt yağının bozulma reaksiyonları K2. 18. Bölüm sayfa 481-600
    11 Süt lipidlerinin besinsel önemi K2. 20. Bölüm sayfa 601-639
    12 Süt mineralleri K3. 10. Bölüm sayfa 417-455
    13 Süt vitaminleri K3. 10. Bölüm sayfa 417-455
    14 Sütün fiziksel ve fizikokimyasal özellikleri K3. 12. Bölüm sayfa 493-551
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster