Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Sütün bileşimi
|
K1. 1. Bölüm sayfa1-42
|
2
|
Süt proteinleri-kazein miseli
|
K1. 3-4. Bölüm sayfa 87-160
|
3
|
Süt proteinleri-serum proteinleri
|
K1. 6. Bölüm sayfa 211-273
|
4
|
Süt proteinlerinin besinsel değeri
|
K1. 12. Bölüm sayfa 515-538
|
5
|
Süt enzimleri
|
K1. 11. Bölüm sayfa 337-385
|
6
|
Laktoz
|
K3. 1. Bölüm sayfa 1-18
|
7
|
Süt lipidlerinin yapısı ve bileşimi
|
K2. 1. Bölüm sayfa 1-42
|
8
|
Süt yağı-yağ asitlerinin orijini
|
K2. 2. Bölüm sayfa 43-92
|
9
|
Süt yağ globüllerinin fizikokimyası
|
K2. 5. Bölüm sayfa 173-212
|
10
|
Süt yağının bozulma reaksiyonları
|
K2. 18. Bölüm sayfa 481-600
|
11
|
Süt lipidlerinin besinsel önemi
|
K2. 20. Bölüm sayfa 601-639
|
12
|
Süt mineralleri
|
K3. 10. Bölüm sayfa 417-455
|
13
|
Süt vitaminleri
|
K3. 10. Bölüm sayfa 417-455
|
14
|
Sütün fiziksel ve fizikokimyasal özellikleri
|
K3. 12. Bölüm sayfa 493-551
|