ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Lipid kimyası K1 sayfa 135-199
    2 Yağların modifikasyonuna ait temel bilgiler K2 sayfa 1-10
    3 Başlıca Modifiye yağ üretim yöntemleri K2 sayfa 17-19
    4 Fraksiyone-Kristalizasyon teknolojisi tanımı, ilkeleri ve mekanizması K2 sayfa 19-23
    5 Fraksiyone-Kristalizasyonun teknolojik uygulamaları K2 sayfa 25-35
    6 Hidrojenasyon teknolojisi temel ilkeleri ve kütle transferi K2 sayfa 39-58
    7 Hidrojenasyon katalizörleri, kullanılan yağlar, tepkimeyi etkileyen faktörler, hidroje yağların fizyolojik özellikleri K2 sayfa 63-77
    8 İnteresterifikasyon(İn-es) teknolojisi temelleri K2 sayfa 117-126
    9 İn-es çeşitleri K2 sayfa 130-140
    10 İn-es tepkimeleri için hesaplamalar K2 sayfa 142-161
    11 İn-es teknolojik uygulamaları K2 sayfa 167-178
    12 Margarin üretim teknolojisi-I: yağ ve su fazı ile hazırlanması, katkılar K2 sayfa181-200
    13 Margarin üretim teknolojisi-II: emülsiyon hazırlanması, margarin tipleri K2 sayfa 200-224
    14 Kızartma yağları K2 sayfa 227-245
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster