Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Lipid kimyası
|
K1 sayfa 135-199
|
2
|
Yağların modifikasyonuna ait temel bilgiler
|
K2 sayfa 1-10
|
3
|
Başlıca Modifiye yağ üretim yöntemleri
|
K2 sayfa 17-19
|
4
|
Fraksiyone-Kristalizasyon teknolojisi tanımı, ilkeleri ve mekanizması
|
K2 sayfa 19-23
|
5
|
Fraksiyone-Kristalizasyonun teknolojik uygulamaları
|
K2 sayfa 25-35
|
6
|
Hidrojenasyon teknolojisi temel ilkeleri ve kütle transferi
|
K2 sayfa 39-58
|
7
|
Hidrojenasyon katalizörleri, kullanılan yağlar, tepkimeyi etkileyen faktörler, hidroje yağların fizyolojik özellikleri
|
K2 sayfa 63-77
|
8
|
İnteresterifikasyon(İn-es) teknolojisi temelleri
|
K2 sayfa 117-126
|
9
|
İn-es çeşitleri
|
K2 sayfa 130-140
|
10
|
İn-es tepkimeleri için hesaplamalar
|
K2 sayfa 142-161
|
11
|
İn-es teknolojik uygulamaları
|
K2 sayfa 167-178
|
12
|
Margarin üretim teknolojisi-I: yağ ve su fazı ile hazırlanması, katkılar
|
K2 sayfa181-200
|
13
|
Margarin üretim teknolojisi-II: emülsiyon hazırlanması, margarin tipleri
|
K2 sayfa 200-224
|
14
|
Kızartma yağları
|
K2 sayfa 227-245
|