Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Kurutma teknolojilerine giriş, suyun, su buharının ve havanın özellikleri
|
K1 Bölüm: 4, Sayfa: 351-356
K3 Bölüm: 9, Sayfa: 593-604
|
2
|
Kondüksiyon
|
K2 Bölüm: 13, Sayfa: 209-218
K3 Bölüm: 4, Sayfa: 278-284, 289-302
|
3
|
Konveksiyon
|
K2 Bölüm: 16, Sayfa 327-339
K3 Bölüm: 4, Sayfa: 285-287, 303-315
|
4
|
Kondüksiyon ve konveksiyonla ilgili problem çözümleri
|
K2 Bölüm: 16, Sayfa: 366-369
K3 Bölüm: 4, Sayfa: 303-324
|
5
|
Kurutma sırasında kütle transferi ve difüzyon
|
K2 Bölüm: 21, Sayfa: 487-510
|
6
|
Difüzyonla ilgili problem çözme
|
K2 Bölüm: 21, Sayfa: 510-512
|
7
|
Gıdalarda kurutma sistemleri
|
K3 Bölüm: 12, Sayfa: 682-687
|
8
|
Psikrometrik kavramlar
|
K2 Bölüm: 30, Sayfa: 697-698
K3 Bölüm: 9, Sayfa: 593-604
|
9
|
Psikrometrik hesaplamalar
|
K1 Bölüm: 4, Sayfa: 382-409
|
10
|
Kurutmada kütle ve enerji denkliği
|
K1 Bölüm: 4, Sayfa: 438-447
|
11
|
Kuruma hızı üzerine etkili faktörlerin incelenmesi
|
K1 Bölüm: 4, Sayfa 421-437
|
12
|
Sabit ve azalan kuruma hızı bölgeleri hesaplamaları
|
K2 Bölüm: 30, Sayfa: 705-709
|
13
|
Gıdaların nem içeriği ve su aktivitesi
|
K1 Bölüm: 4, Sayfa:350-360
|
14
|
Sorpsiyon olayı ve sorpsiyon izotermleri
|
K1 Bölüm: 4, Sayfa: 360-371
|