ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Kurutma teknolojilerine giriş, suyun, su buharının ve havanın özellikleri K1 Bölüm: 4, Sayfa: 351-356 K3 Bölüm: 9, Sayfa: 593-604
    2 Kondüksiyon K2 Bölüm: 13, Sayfa: 209-218 K3 Bölüm: 4, Sayfa: 278-284, 289-302
    3 Konveksiyon K2 Bölüm: 16, Sayfa 327-339 K3 Bölüm: 4, Sayfa: 285-287, 303-315
    4 Kondüksiyon ve konveksiyonla ilgili problem çözümleri K2 Bölüm: 16, Sayfa: 366-369 K3 Bölüm: 4, Sayfa: 303-324
    5 Kurutma sırasında kütle transferi ve difüzyon K2 Bölüm: 21, Sayfa: 487-510
    6 Difüzyonla ilgili problem çözme K2 Bölüm: 21, Sayfa: 510-512
    7 Gıdalarda kurutma sistemleri K3 Bölüm: 12, Sayfa: 682-687
    8 Psikrometrik kavramlar K2 Bölüm: 30, Sayfa: 697-698 K3 Bölüm: 9, Sayfa: 593-604
    9 Psikrometrik hesaplamalar K1 Bölüm: 4, Sayfa: 382-409
    10 Kurutmada kütle ve enerji denkliği K1 Bölüm: 4, Sayfa: 438-447
    11 Kuruma hızı üzerine etkili faktörlerin incelenmesi K1 Bölüm: 4, Sayfa 421-437
    12 Sabit ve azalan kuruma hızı bölgeleri hesaplamaları K2 Bölüm: 30, Sayfa: 705-709
    13 Gıdaların nem içeriği ve su aktivitesi K1 Bölüm: 4, Sayfa:350-360
    14 Sorpsiyon olayı ve sorpsiyon izotermleri K1 Bölüm: 4, Sayfa: 360-371
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster