ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda ambalajlama tenikleri K1 sayfa1-250
    2 Yenilebilir filmler ve kaplamalar K1 sayfa10-85
    3 Yenilebilir film ve kaplamaların fonksiyonel özellikleri K1 sayfa10-85
    4 Yenilebilir film ve kaplamaların bariyer ve mekanik özellikleri K1 sayfa10-85
    5 Yenilebilir film ve kaplamaların taşıyıcı ve iyileştirme özellikleri K1 sayfa10-85
    6 Yenilebilir film ve kaplamalarda kullanilan polimerler K1 sayfa10-85
    7 Polisakkaritler: Nişasta ve türevleri, selüloz,aljinat, pektin, kitosan ve gamlar K1 sayfa10-85
    8 Proteinler: jelatin,kazein,keratin,gluten, zein,peynir altı suyu, kazein,zein,ve soya proteini K1 sayfa10-85
    9 Lipidler:mumlar ve gliseridler K1 sayfa10-85
    10 Kompozitler K1 sayfa10-85
    11 Plastikleştiriciler ve diğer katkı maddeleri K1 sayfa10-85
    12 Yenilebilir film ve kaplama hazırlama ve gıdalara uygulama yöntemleri K1 sayfa10-85
    13 Gıdalara uygulama yöntemleri-I K1 sayfa1-400
    14 Gıdalara uygulama yöntemleri-II K1 sayfa1-400
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster