Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda ambalajlama tenikleri
|
K1 sayfa1-250
|
2
|
Yenilebilir filmler ve kaplamalar
|
K1 sayfa10-85
|
3
|
Yenilebilir film ve kaplamaların fonksiyonel özellikleri
|
K1 sayfa10-85
|
4
|
Yenilebilir film ve kaplamaların bariyer ve mekanik özellikleri
|
K1 sayfa10-85
|
5
|
Yenilebilir film ve kaplamaların taşıyıcı ve iyileştirme özellikleri
|
K1 sayfa10-85
|
6
|
Yenilebilir film ve kaplamalarda kullanilan polimerler
|
K1 sayfa10-85
|
7
|
Polisakkaritler: Nişasta ve türevleri, selüloz,aljinat, pektin, kitosan ve gamlar
|
K1 sayfa10-85
|
8
|
Proteinler: jelatin,kazein,keratin,gluten, zein,peynir altı suyu, kazein,zein,ve soya proteini
|
K1 sayfa10-85
|
9
|
Lipidler:mumlar ve gliseridler
|
K1 sayfa10-85
|
10
|
Kompozitler
|
K1 sayfa10-85
|
11
|
Plastikleştiriciler ve diğer katkı maddeleri
|
K1 sayfa10-85
|
12
|
Yenilebilir film ve kaplama hazırlama ve gıdalara uygulama yöntemleri
|
K1 sayfa10-85
|
13
|
Gıdalara uygulama yöntemleri-I
|
K1 sayfa1-400
|
14
|
Gıdalara uygulama yöntemleri-II
|
K1 sayfa1-400
|