ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Tuzun algılanması K1 Bölüm 1
    2 Tuz tüketimi ve sağlık K1 Bölüm 2
    3 Tuz azaltma programları K1 Bölüm 2
    4 Tuzun gıda larda fonksiyonları K1 Bölüm 3
    5 Holofilik mikroorganizmalar K1 Bölüm 4
    6 Düşük sodyumlu tuzlar K1 Bölüm 5
    7 Tuz ve et K1 Bölüm 6
    8 Tuz ve bitkisel gıdalar K1 Bölüm 7
    9 Turşularda tuz azaltma K1 Bölüm 8
    10 Tuz ve unlu mamuller K1 Bölüm 9
    11 Tuzda kullanılan katkı maddeleri K1 Bölüm 10
    12 Tuz üretimi ve rafinasyonu K1 Bölüm 11
    13 Türkiye tuzları K1 Bölüm 12
    14 Dünya tuzları K1 Bölüm 13
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster