ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Giriş: Aroma kavramı ve önemi K1, Bölüm: 1-3 Sayfa: 1-55
    2 Gıdalarda bulunan aroma bileşikleri K2, Sayfa: 1-55
    3 Aroma bileşiklerinin kimyasal yapısı K2, Sayfa: 55-172
    4 Aroma bileşiklerinin biyosentezi I K1, Bölüm: 4 Sayfa: 1-21
    5 Aroma bileşiklerinin biyosentezi II K1, Bölüm: 4 Sayfa: 22-41
    6 Aroma bileşiklerinin biyosentezi III K2, Sayfa: 180-301
    7 Gıda katkı maddesi olarak aroma vericiler K2, Sayfa: 420-450
    8 Aroma analiz yöntemleri I: Subjektif K2, Sayfa: 303-356 K3, Bölüm: 10 Sayfa: 1-37
    9 Aroma analiz yöntemleri II: Enstrümental K1, Bölüm: 6-12 Sayfa: 1-150 K3, Bölüm: 7 Sayfa: 1-27
    10 Bilimsel yayın incelemesi K1, Bölüm: 6-9 Sayfa: 1-100
    11 Aroma analiz yöntemleri III: Enstrümental K1, Bölüm: 9-12 Sayfa: 100-150 K3, Bölüm: 5 Sayfa: 1-29
    12 Bilimsel yayın incelemesi K1, Bölüm: 6-12 Sayfa: 1-150
    13 Gıda endüstrisinde kullanılan aroma vericiler I K1, Bölüm: 13 Sayfa: 1-19 K2, Sayfa: 300-450
    14 Gıda endüstrisinde kullanılan aroma vericiler II K1, Bölüm: 17-32 Sayfa: 1-150 K2, Sayfa: 300-450
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster