Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Sayısal olarak gıda proseslerinin modellenmesine genel bakış
|
K1-Bölüm1-Sayfa 1-10
|
2
|
Sayısal modellemede kullanılan paket programlar
|
K1-Bölüm2-Sayfa 15 -22
|
3
|
Sayısal modellemede geometri oluşturma, iki ve üç boyutta modelleme
|
K1-Bölüm6-7-Sayfa 30-41
|
4
|
Sayısal modellemede materyal özelliklerinin belirlenmesi
|
K1-Bölüm 8
|
5
|
Sayısal modellemede sınır koşullarının belirlenmesi
|
K1-Bölüm 9-Sayfa 45-54
|
6
|
Sayısal ağ oluşturma ve sayısal çözüm
|
K1 - Bölüm 9-10- Sayfa 45-72
|
7
|
Sayısal model oluşturma ve çözüm-Örnek model oluşturma
|
K1 - Bölüm16-Sayfa 160-220
|
8
|
Isı transferi problemlerinin sayısal modellemesi
|
K1 - Bölüm15-Sayfa 220-250
|
9
|
Isı transferi problemlerinin sayısal modellemesi-2
|
K1 - Bölüm15-Sayfa 220-250
|
10
|
Akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi
|
K1 - Bölüm16 -Sayfa 160-220
|
11
|
Akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi-2
|
K1 - Bölüm16-Sayfa 160-220
|
12
|
Isı transferi ve akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi-I
|
K1- Bölüm 15-16 -Sayfa 178-196
|
13
|
Isı transferi ve akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi-2
|
K1-Bölüm 15-16-Sayfa 178-196
|
14
|
Alternatif teknolojilerin sayısal modellemesi
|
K1- Bölüm 18-Sayfa 230-240
|