ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sayısal olarak gıda proseslerinin modellenmesine genel bakış K1-Bölüm1-Sayfa 1-10
    2 Sayısal modellemede kullanılan paket programlar K1-Bölüm2-Sayfa 15 -22
    3 Sayısal modellemede geometri oluşturma, iki ve üç boyutta modelleme K1-Bölüm6-7-Sayfa 30-41
    4 Sayısal modellemede materyal özelliklerinin belirlenmesi K1-Bölüm 8
    5 Sayısal modellemede sınır koşullarının belirlenmesi K1-Bölüm 9-Sayfa 45-54
    6 Sayısal ağ oluşturma ve sayısal çözüm K1 - Bölüm 9-10- Sayfa 45-72
    7 Sayısal model oluşturma ve çözüm-Örnek model oluşturma K1 - Bölüm16-Sayfa 160-220
    8 Isı transferi problemlerinin sayısal modellemesi K1 - Bölüm15-Sayfa 220-250
    9 Isı transferi problemlerinin sayısal modellemesi-2 K1 - Bölüm15-Sayfa 220-250
    10 Akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi K1 - Bölüm16 -Sayfa 160-220
    11 Akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi-2 K1 - Bölüm16-Sayfa 160-220
    12 Isı transferi ve akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi-I K1- Bölüm 15-16 -Sayfa 178-196
    13 Isı transferi ve akışkanlar mekaniği problemlerinin sayısal modellemesi-2 K1-Bölüm 15-16-Sayfa 178-196
    14 Alternatif teknolojilerin sayısal modellemesi K1- Bölüm 18-Sayfa 230-240
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster