ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Duyusal analizin tanımı, duyusal değerlendirmenin tarihsel gelişimi K1 Bölüm: 2, K2 Sayfa: 1-18
    2 Gıdaların kalite özellikleri, duyu organlarının yapısı ve algılamadaki rolleri K1 Bölüm: 1
    3 Duyusal değerlendirme laboratuvarı, ürün ve panel kontrolleri K1 Bölüm: 3
    4 Duyusal analizde panelist seçimi, panelist eğitimi, eşik değerinin belirlenmesi K1 Bölüm: 4, K2 Sayfa: 57-77, 125-147
    5 Farklılık testleri K1 Bölüm: 5, K2 Sayfa: 79-100
    6 Beğeni testleri K2 Sayfa: 303-324
    7 Lezzet profil analizi K2 Sayfa: 325-347
    8 Doku profil analizi K1 Bölüm: 8, K2 Sayfa: 259-281
    9 Duyusal testlerin tüketici tercih çalışmalarında kullanılması K1 Bölüm 9
    10 Tüketici saha testleri ve anket dizaynı K2 Sayfa: 349-378
    11 Kalite kontrol ve duyusal raf ömrü (stabilite) testleri K2 Sayfa: 407-432
    12 Duyusal analizle ilgili uygulamalar K1 Bölüm: 5
    13 Duyusal analizle ilgili uygulamalar K1 Bölüm: 8
    14 Öğrenci sunumları K1 Bölüm 5, Bölüm 7
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster