Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Fermente süt ürünlerine genel bakış
|
K1. 1. Bölüm sayfa 1-20
|
2
|
Fermente süt ürünlerinde kullanılan mikroorganizmalar
|
K2. 2. Bölüm sayfa 19-39
|
3
|
Probiyotikler
|
K2. 16. Bölüm sayfa 235-245
|
4
|
Süt türevli antimikrobiyal maddeler: mikroorganizmalar, uygulamalar, güncel eğilimler
|
K2. 22. Bölüm sayfa 317-325
|
5
|
Yoğurt teknolojisi
|
K1. Bölüm 9-11 sayfa 193-261
|
6
|
Ayran teknolojisi
|
K1. 19. Bölüm sayfa 393-410
|
7
|
Kefir teknolojisi
|
K2. 15. Bölüm sayfa 225-234
|
8
|
Yayıkaltı teknolojisi
|
K1. 3. Bölüm pages 369-379
|
9
|
Kısmi fermente ürün olarak peynirler
|
K2. 13. Bölüm sayfa 191-208
|
10
|
Probiyotik fermente süt ürünleri
|
K2. 18. Bölüm sayfa 271-285
|
11
|
Fermente süt ürünleri ve sağlık
|
K2. 23. Bölüm sayfa 327-346
|
12
|
Alkali fermente süt ürünleri
|
K2. 4. Bölüm sayfa 59-79
|
13
|
Fungal fermente süt ürünleri
|
K2. 3. Bölüm sayfa 41-57
|
14
|
Fermente süt ürünleri teknolojisinde güncel gelişmeler
|
K2. 1. Bölüm sayfa 1-18
|