ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Fermente süt ürünlerine genel bakış K1. 1. Bölüm sayfa 1-20
    2 Fermente süt ürünlerinde kullanılan mikroorganizmalar K2. 2. Bölüm sayfa 19-39
    3 Probiyotikler K2. 16. Bölüm sayfa 235-245
    4 Süt türevli antimikrobiyal maddeler: mikroorganizmalar, uygulamalar, güncel eğilimler K2. 22. Bölüm sayfa 317-325
    5 Yoğurt teknolojisi K1. Bölüm 9-11 sayfa 193-261
    6 Ayran teknolojisi K1. 19. Bölüm sayfa 393-410
    7 Kefir teknolojisi K2. 15. Bölüm sayfa 225-234
    8 Yayıkaltı teknolojisi K1. 3. Bölüm pages 369-379
    9 Kısmi fermente ürün olarak peynirler K2. 13. Bölüm sayfa 191-208
    10 Probiyotik fermente süt ürünleri K2. 18. Bölüm sayfa 271-285
    11 Fermente süt ürünleri ve sağlık K2. 23. Bölüm sayfa 327-346
    12 Alkali fermente süt ürünleri K2. 4. Bölüm sayfa 59-79
    13 Fungal fermente süt ürünleri K2. 3. Bölüm sayfa 41-57
    14 Fermente süt ürünleri teknolojisinde güncel gelişmeler K2. 1. Bölüm sayfa 1-18
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster