ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Biyomoleküler ve Klinik açıdan gıda alerjisi K1 sayfa1-16
    2 Gıda alerjenlerinin sınıflandırılması K1 sayfa 30-39
    3 Çocuklarda gıda alerjisi K1 sayfa 14-34
    4 Kabuklu yemiş alerjisi K1 sayfa 41-58
    5 Yumurta alerjisi K1 sayfa 70-84
    6 Balık alerjisi K1 sayfa 95-112
    7 Anisakis alerjisi K1 sayfa155-169
    8 Meslek alerjisi ve astımla ilintili uçucu (nesefle alınan) alerjenler K1 sayfa 176-196
    9 Gıdaların işlenmesi sırasında besinsel proteinlerde meydana gelen değişimlerin gıda alerjisi üzerine etkisi K1 sayfa 203-219
    10 Gıda katkı maddelerine karşı olumsuz reaksiyonlar K3 sayfa 341-438
    11 Gıda alerjen kalıntılarının immunolojik ve kütle spektroskopisi ile tespiti K1 sayfa 229-270
    12 Teshiş ve terapi için rekombinat gıda alerjenlerinin kullanılması K1 sayfa 283-341
    13 Gıda alerjenlerinin taranması ve teşhisinde biyosensör teknolojisindeki gelişmeler K1 sayfa 289-310
    14 Gıda alerjisi için immunoterapi K2 sayfa 131-141
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster