Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Biyomoleküler ve Klinik açıdan gıda alerjisi
|
K1 sayfa1-16
|
2
|
Gıda alerjenlerinin sınıflandırılması
|
K1 sayfa 30-39
|
3
|
Çocuklarda gıda alerjisi
|
K1 sayfa 14-34
|
4
|
Kabuklu yemiş alerjisi
|
K1 sayfa 41-58
|
5
|
Yumurta alerjisi
|
K1 sayfa 70-84
|
6
|
Balık alerjisi
|
K1 sayfa 95-112
|
7
|
Anisakis alerjisi
|
K1 sayfa155-169
|
8
|
Meslek alerjisi ve astımla ilintili uçucu (nesefle alınan) alerjenler
|
K1 sayfa 176-196
|
9
|
Gıdaların işlenmesi sırasında besinsel proteinlerde meydana gelen değişimlerin gıda alerjisi üzerine etkisi
|
K1 sayfa 203-219
|
10
|
Gıda katkı maddelerine karşı olumsuz reaksiyonlar
|
K3 sayfa 341-438
|
11
|
Gıda alerjen kalıntılarının immunolojik ve kütle spektroskopisi ile tespiti
|
K1 sayfa 229-270
|
12
|
Teshiş ve terapi için rekombinat gıda alerjenlerinin kullanılması
|
K1 sayfa 283-341
|
13
|
Gıda alerjenlerinin taranması ve teşhisinde biyosensör teknolojisindeki gelişmeler
|
K1 sayfa 289-310
|
14
|
Gıda alerjisi için immunoterapi
|
K2 sayfa 131-141
|