Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda mühendisliğinde uygulanan ısıl işlemler
|
K1-Bölüm1-Sayfa 5-25
|
2
|
Gıda mühendisliğinde uygulanan ısıl işlemler
|
K1-Bölüm1-Sayfa 32-56
|
3
|
Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan geleneksel yöntemler
|
K1-Bölüm2-Sayfa 32-43
|
4
|
Isı değiştiriciler
|
K2-Bölüm3-Sayfa 45-63
|
5
|
Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan alternatif teknolojiler- Mikrodalga teknolojisi
|
K1-Bölüm2-Sayfa 54-68
|
6
|
Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan alternatif teknolojiler-Ohmik ısıtma
|
K1-Bölüm3-Sayfa 72-95
|
7
|
Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan alternatif teknolojiler-Radyo frekansı teknolojisi
|
K1-Bölüm4-Sayfa 103-156
|
8
|
Gıdaların fırınlanması
|
K3-Bölüm1- Sayfa 5-27
|
9
|
Isıl işlemler sırasında oluşan termal proses kontaminantları
|
K3-Bölüm2-Sayfa 39-67
|
10
|
Fırınlama sırasında meydana gelen termal proses kontaminantları ve azaltma yöntemleri
|
K3-Bölüm3-Sayfa 70-92
|
11
|
Alternatif fırınlama yöntemleri-Vakum fırınlama
|
K1-Bölüm5-Sayfa 95-117
|
12
|
Alternatif fırınlama yöntemleri-Vakum fırınlama-2
|
K1-Bölüm5- Sayfa 95-117
|
13
|
Alternatif fırınlama yöntemleri-Radyo frekansı teknolojisi
|
K1-Bölüm6- Sayfa 112-123
|
14
|
Alternatif fırınlama yöntemleri-Mikrodalga teknolojisi
|
K1-Bölüm7-Sayfa 125-137
|