ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda mühendisliğinde uygulanan ısıl işlemler K1-Bölüm1-Sayfa 5-25
    2 Gıda mühendisliğinde uygulanan ısıl işlemler K1-Bölüm1-Sayfa 32-56
    3 Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan geleneksel yöntemler K1-Bölüm2-Sayfa 32-43
    4 Isı değiştiriciler K2-Bölüm3-Sayfa 45-63
    5 Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan alternatif teknolojiler- Mikrodalga teknolojisi K1-Bölüm2-Sayfa 54-68
    6 Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan alternatif teknolojiler-Ohmik ısıtma K1-Bölüm3-Sayfa 72-95
    7 Pastörizasyon/Sterilizasyon/UHT teknolojisinde uygulanan alternatif teknolojiler-Radyo frekansı teknolojisi K1-Bölüm4-Sayfa 103-156
    8 Gıdaların fırınlanması K3-Bölüm1- Sayfa 5-27
    9 Isıl işlemler sırasında oluşan termal proses kontaminantları K3-Bölüm2-Sayfa 39-67
    10 Fırınlama sırasında meydana gelen termal proses kontaminantları ve azaltma yöntemleri K3-Bölüm3-Sayfa 70-92
    11 Alternatif fırınlama yöntemleri-Vakum fırınlama K1-Bölüm5-Sayfa 95-117
    12 Alternatif fırınlama yöntemleri-Vakum fırınlama-2 K1-Bölüm5- Sayfa 95-117
    13 Alternatif fırınlama yöntemleri-Radyo frekansı teknolojisi K1-Bölüm6- Sayfa 112-123
    14 Alternatif fırınlama yöntemleri-Mikrodalga teknolojisi K1-Bölüm7-Sayfa 125-137
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster