Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Nanoteknolojiye giriş, genel prensipler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
2
|
Nanosistemler, biyolojik nanosistemler olarak gıdalara bakış
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
3
|
Gıda işlemede konvansiyonel yaklaşımlar, alternatif yaklaşımların yeri ve önemi
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
4
|
Gıdalarda ve gıdanın temas halinde olduğu ortamlarda nanomateryaller, nanomateryallerin gıdalarda kullanımı ile ilgili yasal düzenlemeler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
5
|
Gıdaların üretiminde kullanılan nano ve mikro teknikler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
6
|
Gıdaların işlenmesi ve saklanması sırasında karşılaşılan genel sorunlar, gıda kalitesini etkileyen iç ve dış faktörler, çözüm için alternatif yaklaşımların yeri ve önemi
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
7
|
Gıdaların işlenmesinde nanoteknolojinin sunduğu avantajlar ve fırsatlar
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
8
|
Biyoaktif maddeler, fonksiyonel gıdaların tasarımı ve üretiminde nanoteknoloji ile sağlanan ilerlemeler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
9
|
Gıda güvenliği, biyolojik ve proses kontaminantların dedeksiyonunda nanoteknoloji uygulamaları
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
10
|
Nanokapsüller ve gıda uygulamalarından örnekler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
11
|
Nanoemülsiyonlar, nanodispersiyonlar ve gıda uygulamalarından örnekler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
12
|
Nanolifler, nanotüpler ve gıda uygulamalarından örnekler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
13
|
Nanolaminatlar ve gıda uygulamalarından örnekler
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|
14
|
Gıda Güvenliği ve Kalitesi için Nanoteknoloji
|
K1, Sayfa: 723-730
K2, Sayfa: 1-7.
K3, Sayfa: 671-681
|