ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Nanoteknolojiye giriş, genel prensipler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    2 Nanosistemler, biyolojik nanosistemler olarak gıdalara bakış K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    3 Gıda işlemede konvansiyonel yaklaşımlar, alternatif yaklaşımların yeri ve önemi K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    4 Gıdalarda ve gıdanın temas halinde olduğu ortamlarda nanomateryaller, nanomateryallerin gıdalarda kullanımı ile ilgili yasal düzenlemeler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    5 Gıdaların üretiminde kullanılan nano ve mikro teknikler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    6 Gıdaların işlenmesi ve saklanması sırasında karşılaşılan genel sorunlar, gıda kalitesini etkileyen iç ve dış faktörler, çözüm için alternatif yaklaşımların yeri ve önemi K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    7 Gıdaların işlenmesinde nanoteknolojinin sunduğu avantajlar ve fırsatlar K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    8 Biyoaktif maddeler, fonksiyonel gıdaların tasarımı ve üretiminde nanoteknoloji ile sağlanan ilerlemeler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    9 Gıda güvenliği, biyolojik ve proses kontaminantların dedeksiyonunda nanoteknoloji uygulamaları K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    10 Nanokapsüller ve gıda uygulamalarından örnekler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    11 Nanoemülsiyonlar, nanodispersiyonlar ve gıda uygulamalarından örnekler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    12 Nanolifler, nanotüpler ve gıda uygulamalarından örnekler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    13 Nanolaminatlar ve gıda uygulamalarından örnekler K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    14 Gıda Güvenliği ve Kalitesi için Nanoteknoloji K1, Sayfa: 723-730 K2, Sayfa: 1-7. K3, Sayfa: 671-681
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster