Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Nanoteknoloji ve gıda biliminde kullanımı
|
K1 sayfa1-21
|
2
|
Nanoyapılar
|
K1 sayfa1-21
|
3
|
Nanolifler ve kullanım alanları
|
K1 sayfa1-21
|
4
|
Nanolif üretiminde kullanılan hammaddeler
|
K1 sayfa1-89
|
5
|
Nanolif üretim yöntemleri
|
K1 sayfa1-89
|
6
|
Santrifüj ile nanolif üretimi
|
K1 sayfa 90-154
|
7
|
Solüsyon üfleme ile nanolif üretimi
|
K1 sayfa 90-154
|
8
|
Elektroçekim ve eriyik elektroçekim ile nanolif üretim yöntemi
|
K1 sayfa 90-191
|
9
|
Elektro çekim yönteminin prensipleri
|
K1 sayfa 90-191
|
10
|
Elektro çekim yöntemini etkileyen parametreler
|
K1 sayfa 90-191
|
11
|
Elektro çekim yönteminin avantaj ve dezavantajları
|
K1 sayfa 90-191
|
12
|
Nanoliflerin gıda mühendisliği uygulamalarında kullanımı I
|
K1 sayfa192-340
|
13
|
Nanoliflerin gıda mühendisliği uygulamalarında kullanımı II
|
K1 sayfa192-340
|
14
|
Nanoliflerin diğer uygulama alanları
|
K1 sayfa192-340
|