ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Nanoteknoloji ve gıda biliminde kullanımı K1 sayfa1-21
    2 Nanoyapılar K1 sayfa1-21
    3 Nanolifler ve kullanım alanları K1 sayfa1-21
    4 Nanolif üretiminde kullanılan hammaddeler K1 sayfa1-89
    5 Nanolif üretim yöntemleri K1 sayfa1-89
    6 Santrifüj ile nanolif üretimi K1 sayfa 90-154
    7 Solüsyon üfleme ile nanolif üretimi K1 sayfa 90-154
    8 Elektroçekim ve eriyik elektroçekim ile nanolif üretim yöntemi K1 sayfa 90-191
    9 Elektro çekim yönteminin prensipleri K1 sayfa 90-191
    10 Elektro çekim yöntemini etkileyen parametreler K1 sayfa 90-191
    11 Elektro çekim yönteminin avantaj ve dezavantajları K1 sayfa 90-191
    12 Nanoliflerin gıda mühendisliği uygulamalarında kullanımı I K1 sayfa192-340
    13 Nanoliflerin gıda mühendisliği uygulamalarında kullanımı II K1 sayfa192-340
    14 Nanoliflerin diğer uygulama alanları K1 sayfa192-340
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster