ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Gıda Kalite Kontrol Mevzuatı- İlgili Bakanlık K1, Bölüm: 1-2
    2 Gıda Kalite Kontrol Mevzuatı- Avrupa Birliği K1, Bölüm: 1-2
    3 Gıdalarda Yasal Olmayan Taklit Uygulamaları K1, Bölüm: 6-13
    4 Gıdalarda Yasal Olmayan Tağşiş Uygulamaları K1, Bölüm: 13-18
    5 Taklit ve tağşişin ekonomik açıdan değerlendirilmesi K1, Bölüm: 19
    6 Taklit ve tağşişin toplum sağlığı açısından değerlendirilmesi K2, Bölüm: 2
    7 Küresel gıda hileleri K1, Bölüm: 19
    8 Gıdaların orijinin belirlenmesi ve önemi K1, Bölüm: 5
    9 Gıdalarda özgünlük, saflık tayin yöntemleri I K2, Bölüm: 1-2
    10 Gıdalarda özgünlük, saflık tayin yöntemleri II K2, Bölüm: 3-5
    11 Gıdalarda özgünlük, saflık tayin yöntemleri III K2, Bölüm: 6-9
    12 Taklit ve tağşiş tespit etme yöntemleri I K1, Bölüm: 4
    13 Taklit ve tağşiş tespit etme yöntemleri II K2, Bölüm: 10
    14 Taklit ve tağşiş tespit etme yöntemleri III K2, Bölüm: 12
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster