Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Gıda Kalite Kontrol Mevzuatı-
İlgili Bakanlık
|
K1,
Bölüm: 1-2
|
2
|
Gıda Kalite Kontrol Mevzuatı-
Avrupa Birliği
|
K1,
Bölüm: 1-2
|
3
|
Gıdalarda Yasal Olmayan Taklit Uygulamaları
|
K1,
Bölüm: 6-13
|
4
|
Gıdalarda Yasal Olmayan Tağşiş Uygulamaları
|
K1,
Bölüm: 13-18
|
5
|
Taklit ve tağşişin ekonomik açıdan değerlendirilmesi
|
K1,
Bölüm: 19
|
6
|
Taklit ve tağşişin toplum sağlığı açısından değerlendirilmesi
|
K2,
Bölüm: 2
|
7
|
Küresel gıda hileleri
|
K1,
Bölüm: 19
|
8
|
Gıdaların orijinin belirlenmesi ve önemi
|
K1,
Bölüm: 5
|
9
|
Gıdalarda özgünlük, saflık tayin yöntemleri I
|
K2,
Bölüm: 1-2
|
10
|
Gıdalarda özgünlük, saflık tayin yöntemleri II
|
K2,
Bölüm: 3-5
|
11
|
Gıdalarda özgünlük, saflık tayin yöntemleri III
|
K2,
Bölüm: 6-9
|
12
|
Taklit ve tağşiş tespit etme yöntemleri I
|
K1,
Bölüm: 4
|
13
|
Taklit ve tağşiş tespit etme yöntemleri II
|
K2,
Bölüm: 10
|
14
|
Taklit ve tağşiş tespit etme yöntemleri III
|
K2,
Bölüm: 12
|