ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimle ilgili temel kavramlar K1, Bölüm 1
    2 Erken çocukluk döneminde kapsayıcılığın içeriği, özel eğitimle benzer ve farklı yanları K1, Bölüm 1
    3 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimin tarihi, psikolojik, toplumsal ve felsefi temelleri K1, Bölüm 1
    4 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimle ilgili ulusal ve uluslararası mevzuat K1, Bölüm 1
    5 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimin, eğitim programı tasarımlarına ve uygulamalarına yansımaları K1, Bölüm 1
    6 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı ölçme ve değerlendirme yaklaşımları K1, Bölüm 1
    7 Erken çocukluk döneminde çeşitlilik ve farklılaştırılmış öğretim, kapsayıcı eğitim ve mülteci çocukların eğitimi YK1, Bölüm 1
    8 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitim yaklaşımları YK1, Bölüm 1
    9 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitimde dezavantajlı gruplar YK1, Bölüm 1
    10 Erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitim eylem planı hazırlama YK1, Bölüm 1
    11 Dünya`da ve Türkiye`de erken çocukluk döneminde kapsayıcı eğitim uygulamaları: iyi örnekler YK1, Bölüm 1
    12 Öğretmen eğitimi için erken çocukluk dönemi kapsayıcı eğitimin temel bileşenleri YK1, Bölüm 1
    13 Sunumlar YK1, Bölüm 1
    14 Genel Değerlendirme YK1, Bölüm 1
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster