Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Suyun yapısı ve canlılar için önemi
|
K1: Bölüm 12
|
2
|
Biyofiziksel kimya
|
K1: Bölüm 12
|
3
|
Deney hayvanlarında suyun önemi
|
K1: Bölüm 12
|
4
|
pH kavramı ve önemi
|
K1: Bölüm 12
|
5
|
Asitlik-Bazlık kavramı
|
K1: Bölüm 12
|
6
|
Deney hayvanlarında asitlik ve bazlık
|
K1: Bölüm 12
|
7
|
Yağlar, sindirimi, emilimi ve taşınması
|
K1: Bölüm 5, K2: Bölüm 2
|
8
|
Karbonhidratlar, sindirimi, emilimi ve taşınması
|
K1: Bölüm 4, K2: Bölüm 2
|
9
|
Proteinler, sindirimi, emilimi ve taşınması
|
K1: Bölüm 6, K2: Bölüm 3
|
10
|
Deney hayvanlarında beslenmenin önemi
|
K1: Bölüm 13
|
11
|
Gıda koruyucu maddeleri ve deney hayvanları
|
K2: Bölüm 6, YK1:Bölüm 12
|
12
|
Gıda katkı maddeleri ve deney hayvanları
|
K2: Bölüm 6, YK1: Bölüm 15
|
13
|
Deney hayvanlarında beslenme şekilleri
|
YK1: Bölüm 32
|
14
|
Besin maddelerinin deney hayvanlarında kullanımı
|
YK1: Bölüm 38
|