Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Bakteri kaynaklı gıda riskleri
|
K2-Bölüm-4
|
2
|
Virüs kaynaklı gıda riskleri
|
K2-Bölüm-4
|
3
|
Fungus kaynaklı gıda riskleri
|
K1-Bölüm-7-10
|
4
|
Protozoa kaynaklı gıda riskleri
|
K2-Bölüm-4
|
5
|
Gıdaların bileşiminde bulunan kimyasal tehlikeler
|
K1-Bölüm-13
|
6
|
Çevrede bulunabilen ve gıdalara karışabilen kimyasal tehlikeler
|
K1-Bölüm-9
|
7
|
Hayvansal gıdalarda kalıntı oluşumuna neden olan faktörler
|
K1-Bölüm-14
|
8
|
Gıdalarda veteriner ilaç kalıntıları
|
K1-Bölüm-14
|
9
|
Gıdalarda pestisit kalıntıları
|
K1-Bölüm-13
|
10
|
Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve gıda güvenliği
|
K1-Bölüm-6
|
11
|
Gıda katkı maddeleri
|
K1-Bölüm-16
|
12
|
HACCP kavramı
|
K2-Bölüm-13
|
13
|
Çiftlikten sofraya gıda güvenliği
|
K2-Bölüm-3
|
14
|
Gıda mevzuatı
|
K2-Bölüm-10
|