ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bakteri kaynaklı gıda riskleri K2
    2 Virüs kaynaklı gıda riskleri K2
    3 Fungus kaynaklı gıda riskleri K1
    4 Protozoa kaynaklı gıda riskleri K2
    5 Gıdaların bileşiminde bulunan kimyasal tehlikeler K1
    6 Çevrede bulunabilen ve gıdalara karışabilen kimyasal tehlikeler K1
    7 Hayvansal gıdalarda kalıntı oluşumuna neden olan faktörler K1
    8 Gıdalarda veteriner ilaç kalıntıları K1
    9 Gıdalarda pestisit kalıntıları K1
    10 Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar ve gıda güvenliği K1
    11 Gıda katkı maddeleri K1
    12 HACCP kavramı K1
    13 Çiftlikten sofraya gıda güvenliği K2
    14 Gıda mevzuatı K2
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster