Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Ekosistem, ekosistemi oluşturan öğeler, canlılar ve mikroorganizmaların sınıflandırılması
|
K1-BÖLÜM-E
|
2
|
Mikrobiyolojinin genel tanımı ve tarihçesi, çevre mikrobiyolojisinin tanımı ve bileşenleri, hücre, hücrenin organalleri ve hücrenin kimyasal bileşimi
|
K1-BÖLÜM-E, K2-BÖLÜM-1
|
3
|
Bakteriler
|
K1-BÖLÜM-B, K2-BÖLÜM-5
|
4
|
Viruslar
|
K1-BÖLÜM-V
|
5
|
Mavi-yeşil algler
|
K1-BÖLÜM-A
|
6
|
Protozoalar
|
K1-BÖLÜM-P
|
7
|
Algler
|
K1-BÖLÜM-A
|
8
|
Mantarlar
|
K1-BÖLÜM-F
|
9
|
Mikroorganizmalarda üreme, büyüme ve ölüm
|
K1-BÖLÜM-P
|
10
|
Mikroorganizmaların enerji üretim süreçleri
|
K1-BÖLÜM-E
|
11
|
Ekosistemde enerji akışı
|
K1-BÖLÜM-E
|
12
|
Biyolojik arıtma sistemlerinde bakterilerin üreme ve gelişmeleri
|
K1-BÖLÜM-W
|
13
|
Biyolojik arıtma sistemlerinde gözlenen indikatör mikroorganizmalar ve atıksudaki anlamları
|
K1-BÖLÜM-W
|
14
|
Zararlıların mikrobiyel kontrolü-Biyolojik mücadele
|
K1-BÖLÜM-B
|