ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

Sayfa Görüntülenemiyor
  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Prof. Dr. Gülcihan Akkuzu Doç. Dr. Demet Aktaş Dr. Öğr. Üyesi Sakine Yılmaz Dr. Öğr. Üyesi Nilay Gökbulut Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Banu ACAR Dr. Öğr. Üyesi Esra ARSLAN GÜRCÜOĞLU
    Dersi Verenler

1-)Doktor Öğretim Üyesi Esra Arslan Gürcüoğlu

2-)Doktor Öğretim Üyesi Sakine Yılmaz

3-)Doçent Dr. Demet Aktaş

4-)11043 11043 11043

5-)Doktor Öğretim Üyesi Nilay Gökbulut

6-)Doktor Öğretim Üyesi Gökçe Banu Acar Gül

Ders Yardımcıları Prof. Dr. Gülcihan Akkuzu Doç. Dr. Demet Aktaş Dr. Öğr. Üyesi Sakine Yılmaz Dr. Öğr. Üyesi Nilay Gökbulut Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Banu ACAR Dr. Öğr. Üyesi Esra ARSLAN GÜRCÜOĞLU
    Kaynaklar -
    Yardımcı Kitap -
    Dersin Amacı Lisansüstü danışmanlık vermek
    Dersin İçeriği Lisansüstü danışmanlık
  • Program Yeterlilik Çıktıları
  • Program Yeterlilik Çıktıları Katkı Düzeyi
    1 Hemşirelik lisans yeterliliklerine dayalı olarak Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında teorik ve uygulama bilgilerini uzmanlık düzeyinde geliştirir. -
    2 Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanında teorik ve uygulama bilgilerini davranışa dönüştürür. -
    3 Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği ile ilgili disiplinler arasında profesyonel iletişim ve etkileşimin önemini tanımlar. -
    4 Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği uygulamalarında kanıta dayalı hemşirelik bakımından yararlanır. -
    5 Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanındaki güncel bilimsel bilgiye ulaşır. -
    6 Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği alanındaki bilimsel araştırmalarda kullanmak için uygun bilimsel araştırma yöntemlerini kullanır. -
    7 Güncel gelişmelerden ve araştırmalarından elde ettiği sonuçları, alanındaki ve dışındaki gruplara, yazılı, sözlü ve görsel olarak sistemli bir biçimde aktarır. -
    8 Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği ile ilgili bilgileri eleştirel bir gözle değerlendirir. -
    9 Doğum ve Kadın Hastalıkları Hemşireliği ile ilgili konularda strateji, politika ve uygulama planları geliştirir. -
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster