ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Bilgilendirme, tez yazım yönergesini değerlendirme 1 Çankırı Karatekin Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Ve Öğretim Yönetmeliği Tez yazım yönergesi
    2 Bilgilendirme, tez yazım yönergesini değerlendirme 2 Çankırı Karatekin Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Ve Öğretim Yönetmeliği Tez yazım yönergesi
    3 Bilgilendirme, tez yazım yönergesini değerlendirme 3 Çankırı Karatekin Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Ve Öğretim Yönetmeliği Tez yazım yönergesi
    4 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 1 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    5 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 2 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    6 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 3 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    7 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 4 Tez konusuna ilişkin kaynaklarTez konusuna ilişkin kaynaklar
    8 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 5 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    9 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 6 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    10 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 7 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    11 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 8 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    12 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 9 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    13 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 10 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    14 Tez konusunun belirlenmesi için araştırmalar ve literatür incelemeleri 11 Tez konusuna ilişkin kaynaklar
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster