ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Tanımı
  • Ders Adı Kodu Yarıyıl Teori+Uygulama (Saat) Havuz Statü AKTS
    Seminer İHH500 GÜZ-BAHAR 0+0 Z 6
    Öğrenme Çıktıları
    1-İç hastalıkları hemşireliğinde ilgi alanını belirler.
    2-İç hastalıkları hemşireliğinde ilgi alanına yönelik derinlemesine literatür taraması yapar.
    3-Literatür taraması sonucu elde ettiği bilgileri analiz eder.
    Ön Koşul -
    Ders Dili Türkçe
    Dersin Sorumlusu Dr. Öğr. Üyesi Seher GÖNEN ŞENTÜRK
    Dersi Verenler

1-)10186 10186 10186

2-)Doktor Öğretim Üyesi Seher Gönen Şentürk

3-)Doktor Öğretim Üyesi Müjgan Onarıcı

4-)Doktor Öğretim Üyesi Aslı Tok Özen

Ders Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Özlem BULANTEKİN DÜZALAN Dr. Öğr. Üyesi Aslı TOK ÖZEN
    Kaynaklar K1: Lewis, S.L., Dirksen, S.R., Heitkemper, M.M., Bucher, L., Camer,a I.M. (2011). Medical-Surgical Nursing, Assessment and Management of Clinical Problems. United States of America: Elsevier Mosby. K2: Akdemir, N., Birol, L. (2020). İç Hastalıkları ve Hemşirelik Bakımı. Ankara: Akademisyen Kitabevi. K3: Karadakovan, A., Aslan, F.E. (2020). Dahili ve Cerrahi Hastalıklarda Bakım. Ankara: Akademisyen Kitabevi.
    Yardımcı Kitap YK1: İç Hastalıkları Hemşireliği Alanı İle ilgili Süreli Yayınlar Dergiler
    Dersin Amacı Bu dersin amacı öğrencinin, ilgi duyduğu alan ile ilgili araştırma planlama, uygulama ve değerlendirme basamaklarını öğrenmesi amaçlanmaktadır.
    Dersin İçeriği Öğrencinin ilgi ve ihtiyacı doğrultusunda seminer konusunun belirlenmesi Literatür taraması-1 Literatür taraması-2 Literatür taraması-3 Veri toplama-1 Veri toplama-2 Veri toplama-3 Veri toplama-4 Veri toplama-5 Veri analizi-1 Veri analizi-2 Rapor hazırlama-1 Rapor hazırlama-2 Sunum yapma
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster