ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Talep Teorisi: Tüketici Dengesi ve Talep Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    2 Elâstikiyet Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    3 Üretim Teorisi: Üretim Fonksiyonu ve Firma Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    4 Üretim ve Eş-ürün Eğrileri Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    5 Kısa Dönemde Maliyetler Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    6 Uzun Dönemde Maliyetler: İçsel ve dışsal ekonomiler Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    7 Kısa ve Uzun Dönemde Firma dengesi (Tam rekabette) Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    8 Arz Fonksiyonu: Firma Dengesinden Firma Arz Eğrisine ve Firma Arz Eğrisinden Piyasa Arz Eğrisine Geçiş, Arz elâstikiyeti Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    9 Tekel Piyasası: Temel özellikler, Kısa Dönemde Firma Dengesi Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    10 Tekel Piyasası-Tam Rekabet Piyasası Mukâyesesi Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    11 Monopolde Reklâm, Mal ve Fiyat Farklılaştırması Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    12 Monopollü Rekâbet Piyasası Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    13 Anlaşmasız Oligopol Modelleri: Cournot, Sweezy, Chamberline, Bertrand Modelleri Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    14 Anlaşmalı Oligopolde Modeller Okuma: Modern Mikroiktisat (Koutsoyiannis)
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster