ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi

• Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Sosyal psikoloji ve temel çalışma alanlarının tanımlanması K1 1. Bölüm - K2 1. Bölüm - K3 1. Bölüm
    2 Duygu, düşünce ve davranış kavramlarının tanımının yapılması ve tutumla ilişkisinin açıklanması K1 2. Bölüm - K2 2. Bölüm - K3 2. Bölüm
    3 Sosyal etki kavramının ve sosyal etki türlerinin tanımlanması K1 3. Bölüm - K2 3. Bölüm
    4 Tutum kavramının tanımlanması ve tutumların nasıl oluştuğunun açıklanması K1 4. Bölüm - K2 4. Bölüm
    5 Tutum değiştirme yöntemleri: Bilişsel çelişki kuramları K4 4. Bölüm
    6 Tutum değiştirme yöntemleri: İkna ve ikna ile ilişkili psikolojik değişkenler K4 4. Bölüm
    7 Tutum değiştirme yöntemleri: Uyma kavramı ve uymanın türleri K4 4. Bölüm
    8 Tutum değiştirme yöntemleri: Uyma ile ilişkili yapılan deneylerin incelenmesi ve duygu, düşünce, davranış bağlamında incelenmesi K1 7. Bölüm - K2 7. Bölüm - K3 7. Bölüm
    9 Tutum değiştirme yöntemleri: Uymayı etkileyen faktörlerin tanımlanması K1 8. Bölüm - K3 8. Bölüm
    10 Tutumları etkileyen bir faktör olarak güdülenme kavramı ve güdülenme kuramlarının açıklanması K4 6. Bölüm
    11 Tutumları etkileyen bir kavram olarak ön yargı ve önyargı ile ilişkili kuramlarının tanımlanması K4 6. Bölüm
    12 Tutumları etkileyen bir değişken olarak öfke ve saldırganlık ile ilişkili temel değişkenlerin tanımlanması K4 7. Bölüm
    13 Tutumları etkileyen bir değişken olarak inancın etkisinin tanımlanması K4 8. Bölüm
    14 Tutumlar konusuna ilişkin genel tartışma K4. 9. Bölüm
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster