Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Kakao ve çikolatanın tarihi
|
K1. 1. Bölüm
|
2
|
Kakao üretim teknolojisi
|
K1. 2. Bölüm
|
3
|
Çikolata üretiminde kullanılan hammeddeler
|
K1. 3. Bölüm
|
4
|
Çikolata üretim teknolojisi 1
|
K1. 3. Bölüm
|
5
|
Çikolata üretim teknolojisi 2
|
K1. 3. Bölüm
|
6
|
Çikolata tipleri
|
K1. 3. Bölüm
|
7
|
Çikolata kalite kriterleri 1
|
K1. 6. Bölüm
|
8
|
Çikolata kalite kriterleri 2
|
K1. 6. Bölüm
|
9
|
Kakao ve çikolatada biyoaktif bileşenler
|
K1. 4. Bölüm
|
10
|
Çikolata ve sağlık
|
K1. 5. Bölüm
|
11
|
Çikolatanın duyusal özellikleri
|
K1. 6. Bölüm
|
12
|
Çikolatanın muhafaza koşulları ve raf ömrü
|
K1. 6. Bölüm
|
13
|
Kakaolu fındık kreması üretimi
|
K2. 1. Bölüm
|
14
|
Yeni ürün geliştirme ve güncel araştırmalar
|
K1. 6. Bölüm
|