Prerequisites
|
-
|
Language of Instruction
|
Turkish
|
Responsible
|
Lect. Fikret Kedersiz, Dr. Lect. Kazım Çandır, Dr. Lect. Adem Arslan, Lect. Bestami Bilge, Lect. Mustafa Alan
|
Instructors
|
1-)Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Alan
|
Assistants
|
-
|
Resources
|
R1. Kayır, G. & Arı, A. (2018). Türkçe ve Türk Kültürü Dersi Etkinlik Uygulamaları. Eğitim Yayınevi, Konya.
|
Supplementary Book
|
SR1. Sidekli, S. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 1. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
SR2. Şen, Ü. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 2. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
SR3. Keskin, H.K. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 3. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
SR4. Arı, G. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 4. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
SR5. Deniz, K. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 5. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
SR6. Doğan, Y. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 6. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
SR7. Kurudayıoğlu, M. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 7. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
SR8. Karatay, H. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 8. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
|
Goals
|
To transfer the basic elements of Turkish culture to foreign students, to develop intercultural features and Turkish language by associating Turkish culture with the cultural elements of the country they are in.
|
Content
|
Elements of Turkish culture and Turkish
|