CANKIRI KARATEKIN UNIVERSITY Bologna Information System

• Course Information
  • Course Title Code Semester Laboratory+Practice (Hour) Pool Type ECTS
    Turkish and Turkish Culture OSD126 FALL-SPRING 2+0 University E 2
    Learning Outcomes
    1-Defines the outlines of Turkish culture.
    2-Analyzes the rituals of culture.
    3-Applies the social rules around the culture.
    Prerequisites -
    Language of Instruction Turkish
    Responsible Lect. Fikret Kedersiz, Dr. Lect. Kazım Çandır, Dr. Lect. Adem Arslan, Lect. Bestami Bilge, Lect. Mustafa Alan
    Instructors

1-)Öğretim Görevlisi Dr. Mustafa Alan

Assistants -
    Resources R1. Kayır, G. & Arı, A. (2018). Türkçe ve Türk Kültürü Dersi Etkinlik Uygulamaları. Eğitim Yayınevi, Konya.
    Supplementary Book SR1. Sidekli, S. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 1. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara. SR2. Şen, Ü. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 2. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara. SR3. Keskin, H.K. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 3. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara. SR4. Arı, G. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 4. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara. SR5. Deniz, K. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 5. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara. SR6. Doğan, Y. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 6. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara. SR7. Kurudayıoğlu, M. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 7. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara. SR8. Karatay, H. (2019). Türkçe ve Türk kültürü 8. Millî Eğitim Bakanlığı Yayınları, Ankara.
    Goals To transfer the basic elements of Turkish culture to foreign students, to develop intercultural features and Turkish language by associating Turkish culture with the cultural elements of the country they are in.
    Content Elements of Turkish culture and Turkish
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster