ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Yiyecek ve İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı
    2 Servis Departmanı Çalışanları
    3 Servis Departmanı Özellikleri
    4 Servis Departmanında Kullanılan Malzemeler ve Bakımları
    5 Servise Hazırlık/Ön Hazırlık
    6 Servis Türleri
    7 İçecek Bilgisi ve Servisleri
    8 Servis Uygulamaları (Servis Açma)
    9 Servis Uygulamaları (Misafiri Karşılama)
    10 Servis Uygulamaları (Sipariş Alma)
    11 Servis Uygulamaları (Rutin Servis)
    12 Servis Uygulamaları (Banket Servisi)
    13 Servis Uygulamaları (Oda Servisi)
    14 Genel Değerlendirme ve Kapanış
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster