Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Yiyecek ve İçecek Bölümü Organizasyon Yapısı
|
|
2
|
Servis Departmanı Çalışanları
|
|
3
|
Servis Departmanı Özellikleri
|
|
4
|
Servis Departmanında Kullanılan Malzemeler ve Bakımları
|
|
5
|
Servise Hazırlık/Ön Hazırlık
|
|
6
|
Servis Türleri
|
|
7
|
İçecek Bilgisi ve Servisleri
|
|
8
|
Servis Uygulamaları (Servis Açma)
|
|
9
|
Servis Uygulamaları (Misafiri Karşılama)
|
|
10
|
Servis Uygulamaları (Sipariş Alma)
|
|
11
|
Servis Uygulamaları (Rutin Servis)
|
|
12
|
Servis Uygulamaları (Banket Servisi)
|
|
13
|
Servis Uygulamaları (Oda Servisi)
|
|
14
|
Genel Değerlendirme ve Kapanış
|
|