Hafta
|
Konular
|
Ön Hazırlık
|
1
|
Seranın tanımı, dünyada ve ülkemizde seracılık
|
K1-Bölüm 1
|
2
|
Seraların sınıflandırılması-I
|
K1-Bölüm 1 ve K2-Bölüm 1
|
3
|
Seraların sınıflandırılması-II
|
K1-Bölüm 1 ve K2-Bölüm 1
|
4
|
Seralarda kullanılan konstrüksiyon malzemeleri
|
K2-Bölüm 2
|
5
|
Seralarda kullanılan örtü malzemeleri
|
K1-Bölüm 2 ve K2-Bölüm 2
|
6
|
Seraların yönü ve çatı eğim açısı
|
K2-Bölüm 3
|
7
|
Sera işletmesi kurulacak yerin seçiminde etkili ekolojik faktörler
|
K1-Bölüm 3 ve K2-Bölüm 3
|
8
|
Seralarda çevre koşullarının sağlanması (Isıtma, soğutma)
|
K2-Bölüm 4
|
9
|
Seralarda çevre koşullarının sağlanması (Işık, havalandırma
|
K2-Bölüm 4
|
10
|
Seralarda çevre koşullarının sağlanması (nem, CO2 Gübrelemesi)
|
K2-Bölüm 4
|
11
|
Seralarda toprak hazırlığı ve bitki besleme
|
K1-Bölüm 4
|
12
|
Seralarda sulama sistemleri
|
K2-Bölüm 5
|
13
|
Seralarda bitkisel üretim
|
K1-Bölüm 5 ve YK1-Bölüm 6
|
14
|
Seralarda topraksız yetiştiricilik
|
K1-Bölüm 6
|