ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Ders ve ders materyalleri hakkında bilgi Dersin içeriği, yapılacak çalışmalar, öğrenci beklenti ve önerileri. K4.s.1-3
    2 Kültür tanımı, tarihi hakkında genel bilgiler. Genel bilgilendirmeler. K16.s.77-101
    3 Çankırı Tarihi, Kültürü, Coğrafyası hakkında bilgi. K22.s.11-35 K23.s.45-125
    4 Çankırı Tarihi Yerleri ve Tanıtımları ile ilgili görsel ve yazınsal kaynaklar bilgileri. Seçilen tarihi yerlere öğrencilerle geziler, Çankırı yöre insanlarının bilgileri. K7. s.114-160 K15
    5 Çankırı`nın Manevi Değerleri, Emir Karatekin. Çankırı Kale gezisi. K4.s.2-5 K9.s.100-136
    6 Çankırı`ya ve Çankırı Kültürüne emeği geçen örnek şahsiyetler, hayatları, kültüre katkıları. K1.s.69-79
    7 Çankırı Yâran Kültürü. Görsel ve yazınsal kaynaklardan, yaşayan yâranlarla görüşmeler. K2.3-18 K3.s.3-14 K4.s.3-20 K5. s.615-620 K6. s.90-92 K7.s.114-160
    8 Çankırı Yâran Kültürü ile ilgili yapılan ulusal ve uluslararası tanıtım çalışmalar. K2.s.3-18 K3.s.3-14 K4.s.140 K5. s.615-620 K6. s.90-92 K7.s.114-160
    9 Çankırı Yâran Kültürü ile ilgili yapılan akademik çalışmalar. K2.s.3-18 K3.s.3-14 K4.s.135 K5. s.615-620 K6. s.90-92 K7.s.114-160 K5. s.615-620 K6.90-92 K7.s.114-160 K11.s.79-92 K24.s.71-92
    10 Çankırı Yâran Müzikleri, Mahalli Sanatçıları. K3.s.134 K4.s.22-56 K11.s.79-92
    11 Çankırı Mutfak Kültürü Çankırı Mutfak Kültürünü yansıtan yerel yerlere öğrencilerle birlikte gidilmesi. K4.s.14,135
    12 Çankırı Mutfak Kültürü, yöreye ait yiyecekler, milli kültüre katkılar. K4.s.135
    13 Çankırı Tuzu, Tanıtımı, Özelliği, Tuz Mağarası gezileri-I. K15
    14 Çankırı Tuzu, Tanıtımı, Özelliği, Tuz Mağarası gezileri-II. K15
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster