ÇANKIRI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ - Bologna Bilgi Sistemi


  • Ders Akışı
  • Hafta Konular Ön Hazırlık
    1 Kakao ve çikolatanın tarihi K1. 1. Bölüm
    2 Kakao üretim teknolojisi K1. 2. Bölüm
    3 Çikolata üretiminde kullanılan hammeddeler K1. 3. Bölüm
    4 Çikolata üretim teknolojisi 1 K1. 3. Bölüm
    5 Çikolata üretim teknolojisi 2 K1. 3. Bölüm
    6 Çikolata tipleri K1. 3. Bölüm
    7 Çikolata kalite kriterleri 1 K1. 6. Bölüm
    8 Çikolata kalite kriterleri 2 K1. 6. Bölüm
    9 Kakao ve çikolatada biyoaktif bileşenler K1. 4. Bölüm
    10 Çikolata ve sağlık K1. 5. Bölüm
    11 Çikolatanın duyusal özellikleri K1. 6. Bölüm
    12 Çikolatanın muhafaza koşulları ve raf ömrü K1. 6. Bölüm
    13 Kakaolu fındık kreması üretimi K2. 1. Bölüm
    14 Yeni ürün geliştirme ve güncel araştırmalar K1. 6. Bölüm
    Çankırı Karatekin Üniversitesi  Bilgi İşlem Daire Başkanlığı  @   2017 - Webmaster